Forum » Omrežja in internet » Kaj se dogaja s T-2?
Kaj se dogaja s T-2?
aljazh ::
Se še komu na T-2 včeraj in danes dogaja, da vsake par minut za nekaj sekund pade povezava oziroma noče odpirati strani?
Zanimivo je, da Skype medtem deluje (vendar tako, da jaz sogovornika slišim, on pa mene ne), spletnih strani pa sploh ne odpira. T-2 televizija medtem dela normalno. Resetiranje modema in routerja ne pomaga.
Se komu sanja kaj se dogaja?
Zanimivo je, da Skype medtem deluje (vendar tako, da jaz sogovornika slišim, on pa mene ne), spletnih strani pa sploh ne odpira. T-2 televizija medtem dela normalno. Resetiranje modema in routerja ne pomaga.
Se komu sanja kaj se dogaja?
l-note ::
Tudi jaz imam točno enako težavo, opažam jo pa šele od danes in na žalost ne poznam vzroka.
Edit: Očitno gre za napako pri T-2, saj več ljudi poroča o enakem problemu: LINK (beri od 3. posta naprej)
Edit: Očitno gre za napako pri T-2, saj več ljudi poroča o enakem problemu: LINK (beri od 3. posta naprej)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: l-note ()
Pyr0Beast ::
Isto na optiki ... BF2 link dol padu ... Dravlje. ...
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Apple ::
Dravlje zaj... in telefonija in internet :( televizija pa dela... K jih gleda...
Tole se pojavlja že od zjutraj od cca. 07.00h dalje - tehniki torej "odpravljajo" napako že 15 ur...
Niso resni...
Tole se pojavlja že od zjutraj od cca. 07.00h dalje - tehniki torej "odpravljajo" napako že 15 ur...
Niso resni...
LP, Apple
Icematxyz ::
Mhm, isto. Sem kar na siol preklopu, da lahko normalno delam.
Sem imel Siol pa je vredu delal. Pa sem vzel T2 in tudi vredu dela.
Edina razlika?
Plačam pol majn! No pretiravati tudi ne rabim. Plačam 46.2 % majn!!!
Mr.B ::
Siol odpravlja mesece....
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
ender ::
Na firmi imamo T-2 optiko, in se isto dogaja (v Stegnah), doma (Bežigrad, blizu stadiona) pa dela brez težav.
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
glinik ::
Pa kaj bi še imeli?
Plačujete 2x manj, pa jamrate?
Kaj vam tukaj ni znano, T2 ponuja superugodne pakete, le zaneslijivost je malenkost nižja? Enostavno imajo preveč dela in premalo ljudi (in še kaj), to ni nič novega. Ljudje so strošek!! Siol je drag in "zanesljiv". Smi se odločite na katero stran bote prestopli. Tak vam je stanje v kapitalizmu ...
Lp
Plačujete 2x manj, pa jamrate?
Kaj vam tukaj ni znano, T2 ponuja superugodne pakete, le zaneslijivost je malenkost nižja? Enostavno imajo preveč dela in premalo ljudi (in še kaj), to ni nič novega. Ljudje so strošek!! Siol je drag in "zanesljiv". Smi se odločite na katero stran bote prestopli. Tak vam je stanje v kapitalizmu ...
Lp
Če bi faušija gorela, cela Slovenija bi gorela :)))
Je vredno razmisleka ...
Je vredno razmisleka ...
#000000 ::
Ah kje pa, v malo več kot letu dni odkar sem na T-2 je net mrknil samo dvakrat, pa še to sem kasneje ugotovil napovedano, dočim siol nikol ni napovedal kdaj bo krepal in še takrat ko je so mi peli znano zgodbo resetiraj modem, kar pa seveda ni pomagal dokler niso odpravili napake v samem omrežju. Ampak da je napaka pri njih so tajili do konca. LP
saule ::
Nekej majo z DNS strežniki (vsaj v zadnjih parih "težavnih" dneh).
Mah tako kot je že nekdo rekel... Šenkanmu konju ne bomo gledal v zobe.
Mah tako kot je že nekdo rekel... Šenkanmu konju ne bomo gledal v zobe.
OChack ::
moja informacija ki smo jo dobl v firmo od telekoma pravjo da se menjajo dslami,
tko da ponoč bo prekinjen prenos od 00-5h se mi zdi
tko da gre za testiranje in menjavo novega HW
tko da ponoč bo prekinjen prenos od 00-5h se mi zdi
tko da gre za testiranje in menjavo novega HW
Int€l inside, IDIOT Outside
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | T-2 offline?Oddelek: Omrežja in internet | 5281 (3753) | pol3ni |
» | Najbolši internet v sloveniji (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 9528 (6960) | slovenček |
» | Kako ste zadovoljni z delovanjem T-2 ponudnika za internet? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 12271 (8072) | durrenmatt |
» | Siol tv in kakovost slikeOddelek: Omrežja in internet | 6513 (4977) | Tilen |
» | SIOL TV VS. T-2 TV (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 9770 (8582) | antireal |