» »

Dexter

Dexter

««
15 / 28
»»

Lion29 ::

Jaz pa spekuliram, da gre debra samo se down hill in se bo na koncu koncalo z obracunom med dexom in debro (kao kot dex good guy in ne obratno)... mogoce pa tudi preko manipulacije dr. voglove ... sem pa tudi sam mnenja, da je dr. vogel ta mozganski kirurg... mogoce pa je prevec ocitno nastavljeno, da bi bila res ona, bomo vidli..

meni je bila prejsnjsa sezona definitivno najboljsa do sedaj... tale pa zaenkrat med boljsimi
Founder and CTO @ Article-Factory.ai

T-h-o-r ::

ubijeta nekoga nedolžnega, pol se pa pofukata za konec

you heard it here first
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

Okapi ::

Dexter bo sesekljal Debro, v tistem bo uletel Quinn in ustrelil Dexterja, zadnji kader bo pa pokazal Harrisona, ki vse to gleda skrit v omari.

O.

bzzero ::

Meni je zadnja sezona zaenkrat med boljšimi. Se pa tudi meni zdi, da bo dohtarca ta glavni serial killer te sezone. Po mojem bo manipulirala z različnimi psihiči, da bojo "delal" namesto nje. Kot je rekel Masuka: psycho whisperer. Komaj čakam naslednji del.

@Okapi: nekaj takega... ceprav bi raje privoscil bolj Batisti kot Quinnu...pa ceprav je quinn veliko bolj zascitniski...

se pa se mi zdi, da ni Qunnov test za sargenta nekaj trivialnega... ampak bo imelo neko tezo, I think

skratka... we shall see

bzzero je izjavil:

Meni je zadnja sezona zaenkrat med boljšimi. Se pa tudi meni zdi, da bo dohtarca ta glavni serial killer te sezone. Po mojem bo manipulirala z različnimi psihiči, da bojo "delal" namesto nje. Kot je rekel Masuka: psycho whisperer. Komaj čakam naslednji del.

jp, se mi zdi, da so malo stilistično spremenili stvari

nekoliko drugačen ton ima vse skupaj, kot v prejšnjih 7 sezonah

IL DIAVOLO ::

hojnikb je izjavil:

zadna je..

Ne govori na pamet...še vedno obstaja možnost 9. sezone.

Nikec3 ::

Jaz se že celo serijo sprašujem kakšen je sploh smisel obstoja Quinna. Cel čas čakam, da bodo njegov karakter malo razvili, drugače se mi pa zdi, da je v seriji skoraj za brezveze. Debra je pač Debra, Masuka je v seriji zaradi šal, Batista je absolutno moralen človek, medtem ko Quinn ni nič. Do sedaj resnično niso iz njega naredili nič pametnega. Vse njegove zgodbe so se končale dokaj za sebe, brez neke velikega vpliva na Dexterja.
@WarpedOne o Elonu Musku:
"ST inteligenca serijskemu izdelovalcu "čudežev" očita pomanjkanje inteligence"

a morajo vsi imeti vpliv na dexa al kaj?
quinn ce se spomnes, ga je nekaj casa posteno lovil... pol so ga ohladili...

Lion29 je izjavil:

a morajo vsi imeti vpliv na dexa al kaj?
quinn ce se spomnes, ga je nekaj casa posteno lovil... pol so ga ohladili...

Ja, se spomnim. Ampak vseeno imam občutek, da je Quinn v bistvu več karakterjev v enem. Enkrat lovi Dexa, potem se na to povsem pozabi, naslednjo sezono je pokvarjen policist, naslednjo sezono je fant od Debre... Sej razumem, da ima lahko karakter več vlog, ampak vseeno imam vedno občutek, da bi lahko bili to trije različni karakterji, pa ne bi bilo razlike.

bzzero ::

Nikec3 je izjavil:

Ja, se spomnim. Ampak vseeno imam občutek, da je Quinn v bistvu več karakterjev v enem. Enkrat lovi Dexa, potem se na to povsem pozabi, naslednjo sezono je pokvarjen policist, naslednjo sezono je fant od Debre... Sej razumem, da ima lahko karakter več vlog, ampak vseeno imam vedno občutek, da bi lahko bili to trije različni karakterji, pa ne bi bilo razlike.

Jep, tudi to sezono mu bo očitno spet dodeljena nova - kot je že nekdo prej dejal, tale sargent exam ima sigurno neko težo.

Izi ::

Quinn je STRANSKI karakter.
Na začetku ga sploh ni bilo, niti v prvi niti v drugi sezoni še ne obstaja. Prvič se pojavi šele v tretji sezoni, pa še takrat ima precej nepomembno stransko vlogo. Debra je rabila novega službenega partnerja in so zato v serijo sprejeli nov lik, policista Quinna. Niti njegove preteklosti niso nikoli predstavili oziroma sestavili. Vse kar je znano je, da so ga premestili iz mamilarskega oddelka, kjer je delal prej.
Šele od četrte sezone naprej je Quinn postal del serije, ki se bolj dejavno vključuje v zgodbo. Še vedno pa je bolj kot ne samo nek policaj, ki pač slučajno dela na istem policijskem oddelku kot Dexter.

znano je tudi, da je bil barabinski policaj, ker ga je takrat ena internal affairs zasledovala

ja, saj to da sprejema podkupnine so ze veckrat pokazali..... skratka kot fosco pri POI :D Po mojem je tko, da je Quinn kot karakter pac pustil nek pozitiven odziv in so ga malo bolj aktivno vkljucili v serijo.... se vedno pa ne tolk, da bi vplival na storyline (zato so ga po mojem tudi ohladili glede dexa)..

hojnikb ::

IL DIAVOLO je izjavil:

hojnikb je izjavil:

zadna je..

Ne govori na pamet...še vedno obstaja možnost 9. sezone.

Kdo govori na pamet ?
Še Hall pove v intervjuju da bo zadna...

In January 2013, Showtime announced that season 8 premiere of Dexter was moved from its originally planned airing in the fall to June 30. In April 2013, following ongoing fan speculations, Showtime announced that season eight would be the final season of Dexter.[6]
#brezpodpisa

martincek1 ::

Samo a niso enkrat že rekl da je 7. zadnja?

so razmišljali o tem, a so se že pred koncem 6. odločili, da bo še 8.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: T-h-o-r ()

uglavnem ta sezona je zadnja..
#brezpodpisa

IL DIAVOLO ::

hojnikb je izjavil:

Ja, valda, ti zagotovo veš, da bo zadnja sezona, daj ne se brukat.

Preberi si raje ta članek, kot pa da trosiš napačne informacije...

http://screenrant.com/dexter-season-8-9...

AmokRun ::

A maš še kakšno starejšo "novico"?
http://www.deadline.com/2013/04/its-off...

klemenSLO ::

Kako dexter ugotovi geslo za online banko od DEbre...
če že ni 'password' je pa 'fucking password' :D
Life is not measured in minutes, but in MOMENTS...

Zgodovina sprememb…

IL DIAVOLO je izjavil:

hojnikb je izjavil:

Ja, valda, ti zagotovo veš, da bo zadnja sezona, daj ne se brukat.

Preberi si raje ta članek, kot pa da trosiš napačne informacije...

http://screenrant.com/dexter-season-8-9...

Kateri del uradnega oznanila,da bo 8 sezona zadnja ti ni jasn ?
#brezpodpisa

So it begins... Dr. Vogel bo verjetno uspela utišati Debro tja do 8. epizode, potem pa sledi kolaps. :'(

Končno dobra epizoda.

SPOILERS!

Kot sem že pri prejšnji epizodi (pravilno) ocenil, je Quinn dejansko v vsaki sezoni drug karakter. Edino realno bi bilo, da bi Quinn postal sumničav, ko je Debra vse priznala, sploh zato, ker se je Quinnu v prejšnjih sezonah Dexter že zdel sumljiv. To je slabo in leno pisanje. Quinn v 8. sezoni enostavno ni enak karakter kot Quinn v 7., 6. ali 5. sezoni.

That ain't spoiler.

martincek1 je izjavil:

That ain't spoiler.

SPOILER!

Napisal sem, da je Debra vse priznala. (ziher, je ziher. Imamo na forumu uporabnike, ki so precej občutljivi :D)

brezvezna epizoda

Meni se je zdela dobra epizoda.

SPOILER

Kot trenutno kaže sem se motil in Dr. Vogel nima nič z umori.
Debra je dosegla dno in na srečo jo je sedaj v roke vzela Dr. Vogel, ki je edina ki jo še lahko reši pred popolnim propadom in zaporom. Mislim, da ji bo uspelo.
Dexter pa mora "obdelati" celoten spisek bivših pacientov od Dr. Vogel in kot kaže jih bo kar precej zrelih za "Dexterjevo mizo" ;)
Quinn bo verjetno naredil izpit, čeprav še vedno mislim, da ne bo imel kakšne večje vloge na koncu.
Še vedno čakam, kdaj se bo nazaj prikazala Hannah. Sem 100%, da jo bomo še videli 8-)

Debra je dosegla dno in na srečo jo je sedaj v roke vzela Dr. Vogel, ki je edina ki jo še lahko reši pred popolnim propadom in zaporom. Mislim, da ji bo uspelo.

Na srečo? Debra ni dosegla dna. Ravno obratno, dosegla je vrh odkar ve, da je Dexter morilec. Sicer pa dr. Vogel zagotovo ne pomeni nič dobrega.

SPOILER

Nikec3 je izjavil:

Na srečo? Debra ni dosegla dna. Ravno obratno, dosegla je vrh odkar ve, da je Dexter morilec. Sicer pa dr. Vogel zagotovo ne pomeni nič dobrega.

Zapila se je do konca in priznala umor. Kje ti vidiš vrh? Brez hitre urgence Dexterja in Dr. Vogel bi končala v dosmrtnem zaporu in verjetno zraven potegnila še Dexterja.
Diagnoza je postravmatičen stres, kar se da pozdraviti in Dr. Vogel jo bo po moje pozdravila, vsaj toliko, da ne bo več ogrožala Dexterja.
Tudi ne vem zakaj vidiš Dr. Vogel kot grožnjo? Trenutno kaže, da nima nič z umori in Brez nje bi Dexter že davno končal na električnem stolu.

Okapi ::

Diagnoza je postravmatičen stres,
To je seveda lažna diagnoza, z njo hočejo prikriti pravi vzrok. Prava diagnoza je vest. Debra je hotela priznati, ker jo je pač tako hudo pekla vest zaradi umora, to s posttravmatičnim sindromom nima nič.

O.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Okapi ()

@Izi, ne vem če gledamo isto serijo, ampak je precej jasno nakazano, da je dr. Vogel nevarnost. To, da bi Debra vse skupaj priznala, je prvo normalno dejanje od umora La Guerte dalje.

Če te pravilno razumem, se tebi zdi narobe, da je Debra hotela vse skupaj priznati, ne zdi se ti pa nič napačno, ko je ubila La Guerto, snifala kokain, ubijala random mafijce, vozila pijana, uničevala javno lastnino... Upam da ti ni serija Dexter zaškodila :|

Kot sem že rekel. Priznanje je pravo normalno dejanje od umora La Guerte naprej.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Nikec3 ()

Nikec3 je izjavil:

Upam da ti ni serija Dexter zaškodila :|

:D V zgodbo se je treba znati vživeti.
Debrino priznanje bi bilo velika neumnost, pogubna tako zanjo kot za njenega brata, pa še mali Harrison bi ostal brez očeta.
Če že zabredeš tako globoko kot Debra se je treba izkopati s pametjo, ne pa da se vdaš in prepustiš usodi. Kot sem rekel, Dr. Vogel jo bo spravila nazaj na "pravo" pot in ji povrnila zaupanje v Dexterja. Je šele tretji del in še ni čas, da bi šlo zaradi ženske, ki ne zmore kontrolirati čustev, vse k vragu.

18zimoni ::

Okapi je izjavil:

Dexter bo sesekljal Debro, v tistem bo uletel Quinn in ustrelil Dexterja, zadnji kader bo pa pokazal Harrisona, ki vse to gleda skrit v omari.

O.

+1

@Nikec: dexter tudi ni isti skozi sezone, debra se manj... vsi karakterji se spreminjajo in to je plus in ne slabo.

sem skoraj ziher, da bo quinn na koncu nastradal, ko bo hotel resit debro in pokoncat dexterja.

se pa zelo strinjam s tem, da je dr. vogel velika groznja in odlicno manipulira.. sem smatral izija za pretkanega poznnavalca piscev in ukan le teh...

to da trenutno prikazujejo dr. vogel kot da nima nic z umori je samo dodaten dokaz, da je ona tista, ki vlece vse niti v tem puppet showu.

Kar se tice same epizode, se mi je zdela pomemben del v mozaiku.. predvsem quin-debra relation... pa zlom debre in vstop voglove...

zelo ocitno gre debra dr. voglovi v nos, ki kot zgleda zeli zmanipulirati dexa, da se resi vseh njenih pacientov... mogoce ima se kak drugi motiv

mi je zelo vsec kako peljejo to sezono... se kaka prava epizoda, pa bom lahko rekel, da je sezona on-par s prejsnjo ki je bila absolutno najboljsa.

can't wait the next episodes

ja zadnja predzadnja sezona je bla top >:D

me pa zalosti dejstvo, da se bojo letos končale dve TOP nadaljevanke :'(
#brezpodpisa

FlyingBee ::

res genialna sestavljanka, zakaj gledalci ne čutimo gnus do Dexterja in zakaj ga ne sovražimo ... je pa težava v tem, da Dexter je psihopat, čuti pa tako kot vsak normalen, čeprav ne čisto

katera še top se bo končala?

Breaking Bad valda

Stojansto zato, ker je glavna oseba v seriji. Če bi bil glavna oseba Doakes the good cop, pa bi ga Dexter sesekljal, verjetno ne bi bil nič drugega kot psiho. Lahko bi se že v prvi sezoni obrnil proti njemu, ampak kaj je potem point? Zakaj vstrajaš?

Valda bomo držali pesti za Dexterja, da mu na koncu nekako uspe zbežati na Karibe skupaj s prerojeno Debro 8-)

prejšnjo sezono je vsekakor začinilo Debrino priznanje ljubezni Dexterju

upam, da bodo naredi epsko, kot si taka serija tudi zasluži

Lion29 je izjavil:

se pa zelo strinjam s tem, da je dr. vogel velika groznja in odlicno manipulira.. sem smatral izija za pretkanega poznnavalca piscev in ukan le teh...

Dr. Vogel je bila prvi kandidat za "možganskega kirurga", ravno zato nima nič z umori, ker je bila v prvih dveh delih preveč očitno ponujena kot možen kandidat.

SPOILER

V tretjem delu so zato direkt pokazali, da ona ni morilka (pravi "možganski kirurg" vlomi v njeno hišo in ji dostavi DVD, pa še na vrata ji prinese koščke možgan). Voglova je bila namenoma v kadru, ko je morilec pozvonil na njenih vratih, da ja ne bi bilo nobenega dvoma.
Lahko bi bila sicer "stric iz ozadja", ampak po moje tudi to ni. Dexter je njena "stvaritev" in mislim, da na njega gleda kot na svojega sina in mu resnično želi pomagati.
"Možganski kirurg" je precej verjetno res eden izmed bivših pacientov Dr. Vogel, čeprav je bilo to omenjeno že v prvem delu. Fora je, da mi ne vemo kdo so ti pacienti, spisek pa ni ravno kratek.
Hannah, ki se bo zagotovo še pojavila verjetno ni.
Zelo sumljiv mi je Jacob Elway, pri katerem trenutno dela Debra, iz detektivske agencije Elway Investigations.

Sploh pa se mi zdi, da je serijski morilec v tej sezoni dodan bolj kot polnilo. V ospredju je odnos med Dexterjem in Debro, pa Dr. Vogel je v seriji ravno zato, da bo popravila ta odnos. Ostalo je bolj kot ne postranskega pomena.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Izi ()

@Nikec: dexter tudi ni isti skozi sezone, debra se manj... vsi karakterji se spreminjajo in to je plus in ne slabo.

Da, ampak so še vedno v nekih svojih okvirih. Dexter je Dexter, Batista je Batista in Debra je še vedno fucking Debra. Pri Quinnu pa imam občutek, da je skupek random karakterjev. Voglova mogoče ni direktno za temi umori, bo pa definitivno razlog, da bodo stvari z Dexom šle še prej k vragu. Namerno ali ne.

Zelo sumljiv mi je Jacob Elway, pri katerem trenutno dela Debra, iz detektivske agencije Elway Investigations.

Se strinjam. Občutno preveč časa je bil na zaslonu, zato imajo pisci z njim gotovo nek načrt.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Nikec3 ()

Nikec3 je izjavil:

Da, ampak so še vedno v nekih svojih okvirih. Dexter je Dexter, Batista je Batista in Debra je še vedno fucking Debra. Pri Quinnu pa imam občutek, da je skupek random karakterjev. Voglova mogoče ni direktno za temi umori, bo pa definitivno razlog, da bodo stvari z Dexom šle še prej k vragu. Namerno ali ne.

Se strinjam. Občutno preveč časa je bil na zaslonu, zato imajo pisci z njim gotovo nek načrt.

itk... threesome z quinnom bo :))..

Ne seriously, ta serija je res huda. Sploh igralci.
Pa preseneča me, da kjub temu, da sta šla deb pa dex v real life-u narazn, še vedno zelo dobro sodelujeta v seriji..
#brezpodpisa

deb se mi zdi, da je iz epizode v epizodo boljsa igralka... zadnjo epizodo je odigrala fenomenalno pijanko... res izvrstno!...fucking brilliant

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Lion29 ()

ja, obvlada: od šibke Dexterjeva male sestrice do pretepanja kriminalcev in uživanja kokaina, alkota

krispe ::

hojnikb je izjavil:

Nikec3 je izjavil:

itk... threesome z quinnom bo :))..

Ne seriously, ta serija je res huda. Sploh igralci.
Pa preseneča me, da kjub temu, da sta šla deb pa dex v real life-u narazn, še vedno zelo dobro sodelujeta v seriji..

En takšen primer sta tudi Nina Dobrev in Ian Somerhalder, ki sta v real lifu šla narazen, v seriji (TVD) sta pa postala par.
Tu se vidi kako odlični so tile igralci... res vsaka jim čast!
MSI Z97 MPower/i7 4790K + H110/GTX 970/8GB 1866Mhz/SSD 830/760T/LG 34"

A NOBENMU NE GRE NA KURAC, DA SE BOJI ZA SVOJE ŽIVLJENJE, KER JE SKOS SAMA DOMA V GROMOZANSKI STRAŠLJIVI BAJTI IN DEXTERJA SPRAŠUJE, KAJ NAJ NAREDI

KAJ PA ČE BI SE ODSELILA ZAČASNO V HOTEL, ALI PA ŠE BOLJE, NA POLICIJSKO POSTAJO, PIČKA VAM MATERNA SCENARISTIČNA

and that's what grinds my gears

Ne.

T-h-o-r je izjavil:

A NOBENMU NE GRE NA KURAC, DA SE BOJI ZA SVOJE ŽIVLJENJE, KER JE SKOS SAMA DOMA V GROMOZANSKI STRAŠLJIVI BAJTI IN DEXTERJA SPRAŠUJE, KAJ NAJ NAREDI

KAJ PA ČE BI SE ODSELILA ZAČASNO V HOTEL, ALI PA ŠE BOLJE, NA POLICIJSKO POSTAJO, PIČKA VAM MATERNA SCENARISTIČNA

and that's what grinds my gears

a se ti ne zdi, da bi jo v hotelu potencialni killer tut najdo + kako bi pojasnala policiji, da more bit v varsvu ??
slabo ti to gledaš...
#brezpodpisa

hojnikb je izjavil:

a se ti ne zdi, da bi jo v hotelu potencialni killer tut najdo + kako bi pojasnala policiji, da more bit v varsvu ??
slabo ti to gledaš...

you kidding me, right? lol ...

am: "draga policija... mene lovi potencialni serijski morilec, ki mi pusca koscke mozgan pred vrati"..

a ma kaj za skrivat?

v hotelu bi jo pa def. tezje nasel kot doma, se ti ne zdi?

itak da je v zgodbi ogromno neumnosti... kot v vsaki seriji... so pa def. vedno boljse...

meni je recimo smesno, kako v zadnji sezoni vpeljujeo novi lik tiste crnke na policiji ki tezi masuki... kot da je bila v prejsnjih sezonah tam... prav ocitno jo tiscijo :D

pa recimo... vecerja med dexom in debro... pred vecerjo ji pove kolk je ona dobrega naredla... in potem konec kadra.... ona dva sta pa se bla tam vsaj 1h in buhve o cem debatirala ... in bi bilo recimo zanimivo vedet/videt dinamiko...

etc, etc...

ampak vseeno... za razliko odpnekaj prejsnjih sezon sta zadnji dve precej nad povprecjem
««
15 / 28
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Serija: Breaking Bad - spoiler contaminated (strani: 1 2 3 420 21 22 23 )

Oddelek: Sedem umetnosti
1106202803 (18884) oo7

Serije (strani: 1 2 )

6311569 (2270) opeter
»

House M.D. (strani: 1 2 3 4 5 6 )

26740245 (25895) Jst
»

spoilerji - kako jih označit