» »

Dexter

Dexter

««
16 / 28
»»

hojnikb ::

Še en, ki gleda samo površno.. ;)

Lion29 je izjavil:

hojnikb je izjavil:

a se ti ne zdi, da bi jo v hotelu potencialni killer tut najdo + kako bi pojasnala policiji, da more bit v varsvu ??
slabo ti to gledaš...

you kidding me, right? lol ...

am: "draga policija... mene lovi potencialni serijski morilec, ki mi pusca koscke mozgan pred vrati"..

a ma kaj za skrivat?

v hotelu bi jo pa def. tezje nasel kot doma, se ti ne zdi?

itak da je v zgodbi ogromno neumnosti... kot v vsaki seriji... so pa def. vedno boljse...

meni je recimo smesno, kako v zadnji sezoni vpeljujeo novi lik tiste crnke na policiji ki tezi masuki... kot da je bila v prejsnjih sezonah tam... prav ocitno jo tiscijo :D

pa recimo... vecerja med dexom in debro... pred vecerjo ji pove kolk je ona dobrega naredla... in potem konec kadra.... ona dva sta pa se bla tam vsaj 1h in buhve o cem debatirala ... in bi bilo recimo zanimivo vedet/videt dinamiko...

etc, etc...

ampak vseeno... za razliko odpnekaj prejsnjih sezon sta zadnji dve precej nad povprecjem
#brezpodpisa

Zgodovina sprememb…

• spremenil: hojnikb ()

Lion29 ::

care to elaborate?
Founder and CTO @ Article-Factory.ai

martincek1 ::

Ne nič nima za skrivat. Seriously? A sploh gledaš serijo?

Outcast ::

Zadnja sezona se mi dopade, se pa vidi, kot je bilo že omenjeno, da se dogajaja razne 'bose fore'; sploh predzadnja se mi je zdela precej na hitro narejena, z raznimi neumnostmi.

@martincek1: kaj ima za skrivat? da je uporabljala neotrtodoksne metode... a to je tolk hudo, da raje crkne? ma daj daj

Mogoče to, da je strenirala serijskega morilca .. ;((
#brezpodpisa

Zgodovina sprememb…

• spremenil: hojnikb ()

nUUb ::

Ali pa da želi da Dexter poskrbi za tega modela, ki ji pušča darila pred vrati?
i7 2600k@4.8GHz - nV 760 - 850 EVO 250GB - 4TB FreeNAS
ASUS 1920x1080@144Hz

hojnikb je izjavil:

Mogoče to, da je strenirala serijskega morilca .. ;((

kjerega? razen dexterja ni znano da bi koga drugega... torej?

skratka nobenega pravega razloga nima da nebi sla na policijo ali proc...

no, razen teh njenih spletk >:D

Verjetno noče, da jo povežejo z tem killerjem in hoče, da ga dex pospravi in/ali ta morilec ve nekaj, kar mi (še) ne..

Zagotovo pa obstaja dober razlog da je doma...
#brezpodpisa

Izi ::

Dexterja ni naredila Dr. Vogel, ker je že bil morilec, skupaj s Harryem sta ga samo usmerila, da ne pobija vse povprek, ampak samo človeške izmečke.
Zakaj bi Dr. Vogel klicala policijo, če pa je ravno ona glavni svetovalec pri iskanju morilca (možganskega kirurga) in je tako ali tako vsakih par dni na sestanku ko pregledajo napredek. Pa samo sebe bi potlačila v drek in se naredila za sumljivo.
Je pa možno, kot je omenil hojnikb, da ona o morilcu ve nekaj več kot mi in bi se ga rada odkrižala bolj naskrivaj preko Dexterja. Morda se tudi počuti krivo, ker, če je morilec eden izmed njenih nekdanjih pacientov, je to pravzaprav njena krivda. Sicer pa glede na tega zadnjega pedrskega ljudožerca, ki ga je Dexter že pospravil, kaže, da Dr. Vogel ni bila ravno uspešna psihiatrinja ;)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Izi ()

Okapi ::

Dexterja ni naredila Dr. Vogel, ker je že bil morilec
No ja, ni bil ravno morilec. Fotru se je zdelo, da je psihopat, ker je tu in tam kakšno živalco z užitkom fental, in da bo slej ko prej presedlal na ljudi. Ampak v resnici to ne bi bilo nujno res - lahko bi ga minilo in bi postal čisto normalen, lahko bi pa njegove težnje usmerili tudi kam drugam, ne nujno v pobijanje ljudi. Lahko bi recimo postal mesar;)

O.

T-h-o-r ::

saj nisem rekel, da MORA karkoli povedat, enostavno pa ne več domov hodit, kjer te stalka morilec

pojdi tam, kjer morilec ne ve, da boš; pa očitno je bolje umreti s skrivnostjo, kot pa povedati resnico in ti morda vzamejo licenco
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

FlyingBee ::

Dexter je za njo poseben primerek in ali ga bo zasovražila in zavrgla ali pa še naprej testirala, ker on ni samo psihopat ... trenutno jo lahko reši pred enim drugim "čistokrvnim psihopatom", vmes pa ga še naprej preučuje ... taki znanstveniki iščejo ravno takšne, ki so upoštevali: never go full retard (tukaj je psihopat)

Tody ::

Hehe, kako se bo odvil in razvil lik bomo videli, sklepati po resničnem življenju bi bila malce bosa... Sicer pa je bilo lepo prikazano da se je fotr od Dexterja trudil da nebi postal morilec in je celo profesionalno pomoč poiskal, tko da mu ni kaj za očitat.

lava ::

Da ne bo še kdo ugibal ali je res res konec ;) http://www.usatoday.com/story/life/tv/2...

Tody je izjavil:

Sicer pa je bilo lepo prikazano da se je fotr od Dexterja trudil da nebi postal morilec in je celo profesionalno pomoč poiskal, tko da mu ni kaj za očitat.

Ja, še posebno, ker Dexter sploh ni njegov pravi sin, ampak ga je pobral iz tistega kontejnerja, ko je sedel v luži krvi ob svoji mrtvi mami. Glede Dexterja se je res potrudil.
Bi pa Harryu po drugi strani lahko očital, da je posvojil psihopata, kljub temu, da je že imel svojo hčerko Debro. In kot vidimo sedaj Dexter nič kaj dobro ni vplival na Debro.
Če Harry Dexterja ne bi posvojil, bi bila Debra uspešna šefica policistov in uživala mirno življenje za pisalno mizo tam na vrhu postaje. Sedaj pa je morilka, pijanka in živčna razvalina. In to je krivda njenega očeta :P

Če ne bi bilo Dexterja, bi bila verjetno prostitutka.

darkolord ::

Če Harry Dexterja ne bi posvojil, bi bila Debra uspešna šefica policistov
Če se prav spomnim, je precej napredovala ravno zaradi Dexterja. Tudi pri vseh ostalih kadrovskih menjavah na vrhu je imel prste vmes.

IL DIAVOLO ::

Kakšne različne poglede imate, prav uživam v branju. Samo ne se norčevat iz komentarjec, ker mi je res zanimivo brat 8-)

Keep going ;)

TallCezar ::

Dr. Vogel - Kaj svetujete gospa doktor?

vir: 24media.tumblr.com

Zgodovina sprememb…

• zavarovalo slike: gzibret ()

ok, da je bil 1 serijski na sezono je blo komično

ampak da je že samo tej sezoni našel 2 morilca (+ še brain guy) je overkill no, my god

faaak in še bolj beden zaključek epizode

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: T-h-o-r ()

Bor H ::

Men je pa kul konc, očitno hoče Debra ubit oba.

Tr0n ::

That was the plan. :)

Nikec3 ::

Vse skupaj postaja neumno. Karakterji še v nobeni sezoni niso bili tako neumni. Quinn je popoln bedak, Vogel kar naenkrat kontrolira Dexa. Edina prisebna je Debra. Da Debra. :D
@WarpedOne o Elonu Musku:
"ST inteligenca serijskemu izdelovalcu "čudežev" očita pomanjkanje inteligence"

FlyingBee je izjavil:

Dexter je za njo poseben primerek in ali ga bo zasovražila in zavrgla ali pa še naprej testirala, ker on ni samo psihopat ... trenutno jo lahko reši pred enim drugim "čistokrvnim psihopatom", vmes pa ga še naprej preučuje ... taki znanstveniki iščejo ravno takšne, ki so upoštevali: never go full retard (tukaj je psihopat)

kaj sem napisal, a? točno to kar se je v zadnji epizodi izvedelo

Debra pa bi lahko poiskala drug način, res je neumna, ampak kot je razvidno, ga reši in to pomeni, da še vedno ne more "let him go"

Masuka ima hčerko, ki se podobno smeje, no, tukaj pa bomo še videli ... vse ima neko vlogo, recimo una temnopolta detektivka ima vlogo konkurence Quinnu in so jo tako vpreljeval v prvih 3 delih ... vse ima svojo vlogo

bluefish ::

Meh, vse skupaj se že vleče in je, vsaj po mojem mnenju, res čas za zaključek serije.

če hočejo ohranit dobro ime, ja

lahko pa še vedno vesoljce in/ali vampirje uvedejo pa bo sprememba .-) za naslednjo sezono

Tr0n je izjavil:

That was the plan. :)

veš kaj je plan? da stopi do njega in ga ustreli point blank s pištolo usred čela

Pa potem se sebe ubije.

prvi dve sezoni sta kul, 4. bi mogla bit 3., potem pa še zadnja (ali pa morda, da bi jih bilo 5)

Tr0n je izjavil:

Pa potem se sebe ubije.

bolš samomor s pištolo, kot samomor z avtomobilom, ki je res najbolj komična stvar ever

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: T-h-o-r ()

Jaz sem bil pa prepričan, da bo Debra skapirala, da je Voglova ubila njenega fotra (ker ga je začela peči vest in je hotel prekinit "eksperiment" z Dexterjem).

O.

a niso v eni od prvih treh sezon pokazali, kako je foter umrl? al so samo govorili o smrti

Overdose z zdravili.

ja, ki ga je povzročala ena medicinska sestra - dexterjev prvi kill (v seriji)

No, moja hipoteza pa je, da ga je v resnici Voglova.

O.

hmmmm ...

Sliši se dost zanimivo :P

Harry je hotel vse priznati oziroma je popolnoma popustil in Voglova to ni mogla dopustiti, zato ga je utišala ... verjetno bo Debro tudi hotela in sem prepričan da bo slej ko prej Voglova na mizi končala, tako bo Dexterja Debra zopet sprejela, ker ji je rešil življenje (trenutno pa se je Debra Dexterju zamerila in tako ima Voglova več prostora za izpeljavo načrta)

Preveč komplicirate ;)
Kaj posebnega se ne bo zgodilo. Do konca je samo še 8 delov. Vse skupaj pa bodo vlekli čisto do konca in razpletlo se bo šele v zadnjem delu. To skoraj zagotovo pomeni, da bodo v zadnjem delu še vedno živi vsi glavni liki (Dexter, Debra, Dr. Vogel, Quinn, Masuka, Batista, ...)
Nekje vmes se mora pojaviti še Hannah, ki pa po moje tokrat ne bo imela kakšne pomembne vloge in bo to bolj mimogrede.

Čudim se zakaj vsi pripisujete neke lastnosti Dr. Voglovi. Ona je v tej sezoni samo zaradi odnosa med Dexterjem in Debro in izven tega po mojem mnenju nima nobene vloge.
Da bi Dexter ubil Dr. Voglovo. Bodite resni :|
Edini, ki se ga mora Dr. Voglova bati je "Brain Surgeon", ki je še vedno na svobodi in je slišal, da je ona poslala Dexterja. Logično bi bilo, da bi jo poskušal odstraniti.

tisto ne bo pravi brain surgeon imo

Čudim se zakaj vsi pripisujete neke lastnosti Dr. Voglovi. Ona je v tej sezoni samo zaradi odnosa med Dexterjem in Debro in izven tega po mojem mnenju nima nobene vloge.
Voglova ni zaradi Debre, ampak ker je prav ona ustvarila Dexterja. In je torej precej logično, da se konča tam, kjer se je začelo, pri njej. Sem precej prepričan, da jo bo Dexter (ali pa mogoče Debra) na koncu fental.

O.

Mene pa čudi, kako to, da ne vidiš, da je ravno dr. Vogel negativni karakter te sezone. 8-)

bomo videli, logično je da bodo vsi glavni liki do konca szone, ampak to še ne pomeni nič, vedno lahko rečemo: bomo videli ... Voglova ima glavno vlogo, brain surgeon je samo povezava med njo in Dexterjem

Pyromanic ::

T-h-o-r je izjavil:

ja, ki ga je povzročala ena medicinska sestra - dexterjev prvi kill (v seriji)

Mi je mal čudn, da ni to povedu Debri in ji reku da je naredu samomor, predn si je uzela volan u roke.

no, dr. fogl se je le dovolj dolgo zadrževala v hiši, kamor so ji že 3x vlomili in se je zato bala za svojo varnost in življenje, da sta se z vlomilcem vendarle srečala

17 mins in

brez spoilerjev, prosim

sinoči je bila predvajana uradno, spoilers are over bieč

krispe ::

It's getting better and better with each episode!
MSI Z97 MPower/i7 4790K + H110/GTX 970/8GB 1866Mhz/SSD 830/760T/LG 34"

eh, navadno sranje je še naprej

Obupno, zanič, podenj!

SPOILERS!

Dejansko so zgodba in odnosi med karakterji že tako nerealni, da postaja stvar izjemno smešna. Celotno prejšnjo sezono je Debra bila dokaj OK, takoj ko se pojavi Vogel, pa poskuša ubiti sebe in Dexterja. Nato pa prideta Debra in Dexter k Voglovi po še več "terapije". Oba sta tudi izjemno neumna, in ju nenormalno skrbi za neko osebo, ki jo poznata 5 epizod. Quinn je tudi daleč najbolj neumen v svoji zgodovini...

Debra se na koncu epizode že smehlja, z Voglovo pa hodijo na "happy camping killing spree", medtem ko je pred enim dnevom še poskušala ubiti Dexterja. Gremo dalje. To je zadnja sezona, mi pa se mučimo z nekim Yatesom, ki je najmanj zanimiv villian v zgodovini Dexterja, pa še igralec je obupen. Celotna sezona je zapravljena priložnost. Bilo bi veliko bolje, če bi Dexter celotno sezono bežal.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Nikec3 ()
««
16 / 28
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Serija: Breaking Bad - spoiler contaminated (strani: 1 2 3 420 21 22 23 )

Oddelek: Sedem umetnosti
1106202803 (18884) oo7

Serije (strani: 1 2 )

6311569 (2270) opeter
»

House M.D. (strani: 1 2 3 4 5 6 )

26740245 (25895) Jst
»

spoilerji - kako jih označit