Forum » Pomoč in nasveti » weird vista internet problem
weird vista internet problem
Enzo` ::
No, problem je takle.
Uporabljam visto x64 Ultimate. Do zdaj je vse delovalo brez problemov. Danes pa kr neki. Po restartu mi ni delal več internet. No, to sem bolj slabo povedal. Dela mi internet, ampak ne delajo mi Firefox, IE, MSN, mIRC, uTorrent itd., medtem ko mi recimo ping siol.net v cmd-ju uspesno pinga siol. Delajo mi tudi vista gadgeti(vreme), delajo internet radiji, tudi windows update dela. Ko odprem Firefox mi sploh nic ne pokaze(site not available), samo bela stran, medtem ko opera/IE to napiseta. Pa vsakič ko zaprem FF/IE/msn/mIRC mi vrze napako ven (Firefox stopped working). V Task Managerju ni noben svchostov, ceprav jih je ponavadi blo vsaj ene 5.
Torej, kaj sem ze storil? Resetiral ene 10x to sigurno. System restore sem tudi ze ponucal. Namestil sem Opero, ce bi bil kaksen problem v FF/IE, pa isto ne dela. Izklopil sem internet in se povezal prek USB kabla prek n73, torej UMTS-a. Iste težave. Danes pred začetkom težav sem namestil bsplayer pa nTune od nvidie. Mogoče tu tiči problem? Čeprav bi se moralo to z system restorom popravit, ali pač ne?
Pa se ena slikca, da si boste lazje predstavljal:
klik
Lepo prosim za pomoč, ker meni je zmanjkalo idej in naslednji korak je format :? Tega pa res ne bi rad storil.
p.s. to pisem iz xp-jev (imam dual-boot), ce vam kej to pomaga
LP
Uporabljam visto x64 Ultimate. Do zdaj je vse delovalo brez problemov. Danes pa kr neki. Po restartu mi ni delal več internet. No, to sem bolj slabo povedal. Dela mi internet, ampak ne delajo mi Firefox, IE, MSN, mIRC, uTorrent itd., medtem ko mi recimo ping siol.net v cmd-ju uspesno pinga siol. Delajo mi tudi vista gadgeti(vreme), delajo internet radiji, tudi windows update dela. Ko odprem Firefox mi sploh nic ne pokaze(site not available), samo bela stran, medtem ko opera/IE to napiseta. Pa vsakič ko zaprem FF/IE/msn/mIRC mi vrze napako ven (Firefox stopped working). V Task Managerju ni noben svchostov, ceprav jih je ponavadi blo vsaj ene 5.
Torej, kaj sem ze storil? Resetiral ene 10x to sigurno. System restore sem tudi ze ponucal. Namestil sem Opero, ce bi bil kaksen problem v FF/IE, pa isto ne dela. Izklopil sem internet in se povezal prek USB kabla prek n73, torej UMTS-a. Iste težave. Danes pred začetkom težav sem namestil bsplayer pa nTune od nvidie. Mogoče tu tiči problem? Čeprav bi se moralo to z system restorom popravit, ali pač ne?
Pa se ena slikca, da si boste lazje predstavljal:
klik
Lepo prosim za pomoč, ker meni je zmanjkalo idej in naslednji korak je format :? Tega pa res ne bi rad storil.
p.s. to pisem iz xp-jev (imam dual-boot), ce vam kej to pomaga
LP
wooted ::
ne rabiš formatirat. se meni dostkrat zgodi da mi samo msn dela, uTorrent pa počasi vleče. strani ni mogoče prikazati pa take fore...
problemje v ponudniku storitev. naj centralo resetirajo
problemje v ponudniku storitev. naj centralo resetirajo
Ni problem v ponudniku storitev, ce sem pa probal s Siolom in UMTS-om prek n73, torej Mobitelom.
Problem je resil uninstall nod32.
Je pa zanimivo, da so lahko do interneta dostopale samo 64 bitne aplikacije, medtem ko 32 ne.
Je pa zanimivo, da so lahko do interneta dostopale samo 64 bitne aplikacije, medtem ko 32 ne.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [Router] Kako forwardirat oz. odpret porte (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Omrežja in internet | 343320 (43776) | ignats |
» | uTorrent bloatware (strani: 1 2 3 )Oddelek: Informacijska varnost | 26904 (23357) | shadeX |
» | Prenos velikih datotekOddelek: Loža | 7498 (6186) | hojnikb |
» | Kako posredovat nekomu fajl 258 mbOddelek: Omrežja in internet | 3392 (2665) | fr1k |
» | Znane vse podrobnosti napada na RSAOddelek: Novice / Varnost | 6710 (5497) | MrStein |