Forum » Omrežja in internet » Internet explorer crkne ko zaženem torrent clienta
Internet explorer crkne ko zaženem torrent clienta
vipeer ::
Router imam Sinope 568.
Računalnik je na wireless
Wireless na routerju je omogočen in deluje
Internet deluje normalno če je torrent client ugasnjen.
Torrent client deluje normalno tudi, če zaženem internet explorer.
Azureus in mutorrent clienta oba ubijeta internetno povezavo in internet explorer se ne more več povezati na katerokoli stran.
Na routerju sem odprl port 50000 za torrente in omogočil tudi vse druge "privzete" aplikacije povezane z brskanjem po internetu
Zmanjšal sem število maksimalnih aktivnih povezav z 800 na 200 pa zadeva še vedno ne deluje
Downloadam le en torrent.
Problemi so se začeli okrog novega leta.
Ima kdo idejo kaj še lahko storim, da se client in explorer ne bosta tepla?
Računalnik je na wireless
Wireless na routerju je omogočen in deluje
Internet deluje normalno če je torrent client ugasnjen.
Torrent client deluje normalno tudi, če zaženem internet explorer.
Azureus in mutorrent clienta oba ubijeta internetno povezavo in internet explorer se ne more več povezati na katerokoli stran.
Na routerju sem odprl port 50000 za torrente in omogočil tudi vse druge "privzete" aplikacije povezane z brskanjem po internetu
Zmanjšal sem število maksimalnih aktivnih povezav z 800 na 200 pa zadeva še vedno ne deluje
Downloadam le en torrent.
Problemi so se začeli okrog novega leta.
Ima kdo idejo kaj še lahko storim, da se client in explorer ne bosta tepla?
Go-ahead ::
Imam težavo s torenti in sinope-jem. Test portov mi pokaže, da ni prehoda. Kako jih odpreti.
tilenn ::
Odpiranje portov na sinopeju, ali katerem koli drugem Telekomovem modemu pride vpoštev le, če modem vzpostavlja povezavo na internet, torej da ima vpisano uporabniško ime in geslo za PPPoE povezavo.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| ! | [Router] Kako forwardirat oz. odpret porte (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Omrežja in internet | 372312 (72768) | ignats |
| » | Sinope 568+ kot router (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 62509 (34259) | simone |
| » | povezava 2 rutarjevOddelek: Omrežja in internet | 4753 (4347) | cordoba |
| » | Torrent odjemalec in upočasnitev neta..Oddelek: Pomoč in nasveti | 4600 (3496) | gendale |
| » | internet konekšn gone bad :(Oddelek: Omrežja in internet | 2609 (2277) | vipeer |