» »

Težave s pekačem

Težave s pekačem

pomarančna ::

Rabila bi pomoč.. Do predkratkim je moj pekač delal pravilno. Včeraj pa sem zapisala dvd, ki ga ni predvajal ne dvd player, ne drug računalnik, niti računalnik na katerem je bil posnet dvd. Nato sem posnela še film na cd, ki ga je računalnik prebral,vendar je med določenimi prizori filma zmrznil. Poskusila sem v raznih programih, zmrznili so na istem mestu. Poskusila sem šeenkrat, ista zgodba, le ustavili so se ob drugih prizorih. Vsi filmi, ki so že na računalniku, delajo, ne delajo pa ko jih zapečem. Ni problem v cdjih ali dvdjih, ker sem jih že prej uporabljala. Tudi nobenega novega programa nisem uporabljala. Zanima me, ali je potreben nakup novega pekača?
Hvala za pomoč!;)

pomarančna ::

nobene ideje?

ST-777 ::

Morda je le optična glava od pekača zaprašena. To je možno očistiti. Film, ki predvajan na drugih predvajalnikih občasno zamrzne, običajno brez problemov predvaja free predvajalnik GOM Player. GOM ima namreč patent za predvajanje poškodovanih AVI datotek.

Lahko pa da je res tvoj pekač pokvarjen. Pred nakupom preberi kakšen test ali forum, ki svetujejo katerega izbrati. Nekateri modeli NEC so zelo glasni pri predvajanju filmov, precej tišji je Samsung.

solatko ::

Pomaga 30€ za nov pekač. To je potrošen material.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri je najboljši media player? (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
5815429 (7754) Map
»

predvajanje filmov.mkv na AMD Athlon 3000+

Oddelek: Pomoč in nasveti
355277 (4731) gibaj
»

HD codec (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Zvok in slika
11117306 (10191) GrimReaper
»

Moteče ustavljanje/preskakovanje dvd filma

Oddelek: Zvok in slika
111730 (1587) charlotte
»

Težave z gledanjem filmov vseh formatov

Oddelek: Zvok in slika
82109 (1949) zee

Več podobnih tem