» »

Katerega internetnega ponudnika izbrati?

Katerega internetnega ponudnika izbrati?

««
41 / 41
»
»»

z3ro ::

K meni je tudi prejšnji teden vletel tip z ponudbo od Telemacha (sedaj sem na Telekomu) in sicer je rekel da jim je Telekom javil komu kmalu poteče pogodba (kar mi res) in mi ponuja enako storitev za pol cene za eno leto mislim da. Pa sem mu rekel če njim resno konkurenca sama javlja komu poteče pogodba kmalu. Je rekel da ja :D Sem se nasmejal pa rekel da sem čist zadovoljen z Telekomom in bom ostal pri njih. Aja pa rekel je da vse vključno z opremo ostane enako kar mi je malo čudno, razumem za modem mogoče ampak TV box pa vrjetno ne more ostat enak :)

CyberPunk ::

Ma ja, ful je ratalo telih samurajev, vsiljujejo pa svoje "religije" (beri: pakete z vezavo) skoraj tako kot tisti od mormonov (zadnjič sem odprl vrata pa sem zarad temne oprave in badge-a na prvi pogled dejansko mislil, da so zdaj mormoni začeli že na vrata zvonit).

Ko jim pa predočiš, da npr. TV ne rabiš, pa da še že kaj, potem naj se potrudijo za 500 megabit simetrično brez predpone "do"... potem je pa konec veselja zanje. :))

xeroxan44j ::

Izbiram med sledečimi zadevami. In sicer potekel mi je dvoletni 20% popust pri A1 za fiksne, mobilne storitve in internet. Sedaj položnica 70€ kar mi je absolutno preveč glede na to da televizijo vžgem 3x na mesec. In še to samo za rtv (skoki, smučanje,.) ali pop tv. Internet je druga zgodba, ga potrebujem kredibilnega zaradi poslovanja preko doma ter mobilne storitve, kjer je signal primarnega pomena. Kaj storiti...

- Telemach
- Telekom
- T2
- A1 da ostanem
- Drugo

Vsi nudijo neke popuste za prvo leto uporabe, po letu dni pa prst v rit. Zanima me kaj bi bilo najboljše v mojem primeru, si znižam stroške oz. da res plačam samo tisto kar uporabljam. Vem pa da magične palice tu ni, da imajo konkurenti med seboj zelo dobro naštudirano zadevo.

Musashi ::

Vzemi samo internet - Telemach za 17€ za dve leti. Slo 1,2,3 imaš tako aplikacijo MMC, gledaš na netu, brez popTV boš pa brez problema, no vsaj jaz bi bil, ga tako nikoli ne gledam

pwn3rrr ::

xeroxan44j je izjavil:

Izbiram med sledečimi zadevami. In sicer potekel mi je dvoletni 20% popust pri A1 za fiksne, mobilne storitve in internet. Sedaj položnica 70€ kar mi je absolutno preveč glede na to da televizijo vžgem 3x na mesec. In še to samo za rtv (skoki, smučanje,.) ali pop tv. Internet je druga zgodba, ga potrebujem kredibilnega zaradi poslovanja preko doma ter mobilne storitve, kjer je signal primarnega pomena. Kaj storiti...

- Telemach
- Telekom
- T2
- A1 da ostanem
- Drugo

Vsi nudijo neke popuste za prvo leto uporabe, po letu dni pa prst v rit. Zanima me kaj bi bilo najboljše v mojem primeru, si znižam stroške oz. da res plačam samo tisto kar uporabljam. Vem pa da magične palice tu ni, da imajo konkurenti med seboj zelo dobro naštudirano zadevo.

Ali trenutno pri A1 uporabljaš njihovo optiko ali Telekomovo? Če je Telekomov priključek za optiko "prazen" vsaj 6 mesecev, potem se lahko s Telekomom zdilaš za paket NEO C za 29,99€/mesec za 2 leti (NET 1000/300) + mobilni paket NAJ C za 9,99€/mesec za 2 leti. Jaz imam trenutno še A1 in sem na Telekom optiki, se mi je uspelo spogajat za ceno 19,99€/mesec prvo leto + 49,99€/mesec drugo leto + mobilni paket NAJ C za 9,99€/mesec za 2 leti. Časovni zamik povsod vključen.

Potem sem se pa pogovarjal še s T2, Oranžni optimum 29,99€/mesec za 2 leti (NET 500/100), zraven vključen mobilni paket MINI (10 GB prenosa podatkov v Slo, 18 GB tujina), za paket MIDI doplačilo 6€/mesec (100 GB v Slo, 23 GB tujina), časovni zamik 1 leto gratis, 2. leto s točkami zvestobe 3€/mesec. Dejansko bi bil za tebe čisto OK tudi paket T2 TV + NET, ki so ga meni ponudili za 19,99€/mesec za 2 leti (NET 500/100 + vključena programska shema S).

Telemacha nisem raziskoval, predhodni uporabnik ti je predlagal samo Telemach internet (1000/50) za 17€/mesec... ne vem pa koliko se občuti razlika v povezavi npr. 1000/300 pri Telekomu ali 500/100 pri T2...

Za A1 sem pa jaz kot obstoječi uporabnik moral 2 leti nazaj 10x klicati, da se me je potem nekdo usmilil in dal 20% popusta za 2 leti (v osnovi so za obstoječe uporabnike imeli samo 20% za prvo leto). Ampak saj imajo iste fore vsi ponudniki, za nove so popusti, za obstoječe pa ko vas j... :)

Zako ::

Jaz grem na Telekom za 29,99 EUR na mesec za 2 leti.
Zako je zakon!!!

feryz ::

Blagor vam, ki vekslate. Dobite na pol zastonj storitve.

Lojalnim strankam, ki že 20 let podpirajo istega ponudnika, dajo pa prst v rit.

srus ::

feryz je izjavil:

Blagor vam, ki vekslate. Dobite na pol zastonj storitve.

Lojalnim strankam, ki že 20 let podpirajo istega ponudnika, dajo pa prst v rit.

Moja izkušnja je, da če greš osebno v T-2 poslovalnico, lahko na račun dveletne vezave dobiš precej višji popust, kot ga ponujajo na spletu. Pa še dodatno 3000 točk T-2 kluba za vsako mobilno naročnino, ne glede v katerem paketu je.

NejcSSD ::

Jaz sem dobil 10% popust za 1 leto brez vezave. Samo rekel sem da razmišljam da bi šel stran ker podpiram telekom od leta 2006.

Bolje kot nič, pa nisem mislil resno. Kvaliteta se plača. 500/500 linijo teram do amena
PC : MAG B550 Tomahawk, Ryzen 5600X, 32Gb DDR4, 2x 1TB NVME, AMD 6700XT

Kot obstoječi uporabnik, ki mu je potekla 2 letna vezava, sem poklical še na A1. Imam še star paket A1 Net + TV L, ki ima nižjo ceno od trenutnih paketov (+ boljša TV shema in gratis časovni zamik), sem vprašal, če lahko sklenem novo pogodbo z obstoječim paketom in je bil odgovor pritrdilen. Brez da bi sploh kaj omenil za popust, so mi ponudili 25% popusta za 2 leti, cena z DDV dobrih 38€/mesec. Voyo je pa pri A1 gratis že od samega začetka in je pri nas kar redno v uporabi.

andyrozman ::

pwn3rrr je izjavil:

...snip...

Potem sem se pa pogovarjal še s T2, Oranžni optimum 29,99€/mesec za 2 leti (NET 500/100), zraven vključen mobilni paket MINI (10 GB prenosa podatkov v Slo, 18 GB tujina), za paket MIDI doplačilo 6€/mesec (100 GB v Slo, 23 GB tujina), časovni zamik 1 leto gratis, 2. leto s točkami zvestobe 3€/mesec. Dejansko bi bil za tebe čisto OK tudi paket T2 TV + NET, ki so ga meni ponudili za 19,99€/mesec za 2 leti (NET 500/100 + vključena programska shema S).

...snip....

Bodi previden kaj kupujes, ce si kje, kjer ni optike ti bo T-2 zaracunal 500/500, na koncu pa bos pristal na 10/1, ker tvoja linija samo to podpira... Tako da je cisto odvisno kaksna je tvoja trenutna infrastruktura. Ce ze imas optiko do tvoje hise bos imel manj problemov in bos mogoce celo dobil kaj so ti bodo prodali...

Na zalost so moji ravno v takem stanju, so dolgoletna t-2 stranka, pred letom so jim podvalili novi Oranzni paket 500/100 ali nekaj takega, jaz se vrnem iz tujine in internet komaj dela... Sem se moral na svojega mobilca priklopit, da sem lahko delal od doma... Pa grem pa zmerim in je bilo 10 / 0.5.

Saj to je pa ja osnova, da se prej preveri ali je na voljo optika ali ne... Na vaši pogodbi je sigurno baker xDSL 10/2, cena je pa verjetno podobna... Če je pa po pogodbi napisano optika 500/100, priklopili so pa na baker, potem je pa to zrelo za pritožbo. Razen če jim niste dovolili, da optiko potegnejo.

Anney ::

Cena optike in bakra je enaka, to je žalostno.
Obstajata samo dva načina kako živeti svoje življenje:
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.
««
41 / 41
»
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Telemach kupuje T-2 (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi
13624275 (8689) tony1
»

A1 Kombo M (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Omrežja in internet
24690263 (32668) Tilen
»

T-2 ukinitev TV-ja zaradi previsokega računa (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
8026053 (15959) Bellzmet
»

Kateri Trojček vzeti? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5114050 (10909) Daliborg
»

cene internetnih paketov

Oddelek: Loža
377906 (6292) Ganon

Več podobnih tem