» »

Katerega internetnega ponudnika izbrati?

Katerega internetnega ponudnika izbrati?

««
38 / 38
»
»»

MrStein ::

Kateri mobilni ponudnik (torej SIM kartica in signal v Sloveniji, nič posebnega) za naslednjo uporabo:

Občasna uporaba podatkov (nič SMS in telefoniranja).
Recimo vsak drugi mesec bi bil v uporabi polovico dneva, potem pa mesec-dva (mogoče tudi 4) nič.

Neke vrste rezerva.

Zahteva je seveda nizki stroški, drugače bi neko naročnino vzel.

Torej ali nič naročnine in računanje po porabi (pa ne preveč oderuško, recimo max 10 EUR na GB, pa še to je preveč).
Ali nizka naročnina (pod 10 EUR na mesec).
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

starfotr ::

Mobi Net
29,99 € za 365 dni za 100 GB

https://www.telekom.si/mobilno/mobi

Alexius Heristalski ::

MegaTel (gostuje pri Telekomu)
20,60 EUR (+ dostava) za 18 mesecev za 20 GB

https://megatel.si/prepaid
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

Zgodovina sprememb…

DejchSLO ::

Jaz imam net in TV pri telemachu sem zelo zadovoljen, ampak imam mobitel že 20+ let pri Telekomu, pa mi zadnje čase mori, da imam 2 ločeni položnici. Verjetno če bi imel vse pod telekomom bi mogoče mel na mesec tud kakšnih 10€ manj naročnine, po navadni naročnini, ne teh akcijah.

Kaj me zanima, kaj morm narest, da se odjavim? Koliko je to strošek (mislim, da mi čez en mesec preteče 24 mesecev, čeprav sem pri njih dalj časa, sam imel sem nek drug paket) in koliko je strošek, če vzamem pri telekomu TV+net in če bo kaj tud ugodnosti, ker imam mobitel naročnino? neki sm sicer gledal poveži in prihrani, sam mi ni najbolj jasno, ker vse kar sem našel je za fiksno storitev+mobitel, sam pod fiksno nisem našel TV ali net, sam nek ISDN pa še neki.

aljo558 ::

MrStein je izjavil:

Kateri mobilni ponudnik (torej SIM kartica in signal v Sloveniji, nič posebnega) za naslednjo uporabo:

Občasna uporaba podatkov (nič SMS in telefoniranja).
Recimo vsak drugi mesec bi bil v uporabi polovico dneva, potem pa mesec-dva (mogoče tudi 4) nič.

Neke vrste rezerva.

Zahteva je seveda nizki stroški, drugače bi neko naročnino vzel.

Torej ali nič naročnine in računanje po porabi (pa ne preveč oderuško, recimo max 10 EUR na GB, pa še to je preveč).
Ali nizka naročnina (pod 10 EUR na mesec).

Kupiš recimo MOBI predplačniško in najdeš enega, ki je na Telekomu in z opcijo DELI GB, vsak mesec zastonj si pošlješ 20 GB na to kartico...se pravi samo podaljšuješ kar je mislim da 1,90 EUR vsak mesec in je to to. Ceneje kot to ne obstaja pomoje.
««
38 / 38
»
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

A1 Slovenija (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
32775285 (1229) strom_15
»

A1 Kombo M (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Omrežja in internet
24675636 (18041) Tilen
»

T-2 ukinitev TV-ja zaradi previsokega računa (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
8020276 (10182) Bellzmet
»

Kateri Trojček vzeti? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5110346 (7205) Daliborg
»

cene internetnih paketov

Oddelek: Loža
376446 (4832) Ganon

Več podobnih tem