Forum » Pomoč in nasveti » Problem z Detelfonom
Problem z Detelfonom
N-E-O ::
Na računalniku z nameščenim Windows XP Pro SP2 se mi ob zagonu programa Detelfone (mimogrede, namestil sem tako verzijo 90.44 kot tudi 90.42) pojavi obvestilo "Čas je potekel, poskusite kasneje". Poskusil sem že z novo inštalacijo obeh verzij programa, ki so na voljo na spletu. Požarni zid ni vzrok težav - windowsov je izklopljen, BitDefender ga prav tako ne onemogoča.
Na drugem računalniku z Win Vista vse deluje brez težav (torej z mojim računom ni problemov).
Kaj lahko še storim na sistemu z Win Xp?
Mimogrede, zgoraj opisan problem sem že 2x poslal na Detlov support in nisem dobil nobenega odgovora.
Na drugem računalniku z Win Vista vse deluje brez težav (torej z mojim računom ni problemov).
Kaj lahko še storim na sistemu z Win Xp?
Mimogrede, zgoraj opisan problem sem že 2x poslal na Detlov support in nisem dobil nobenega odgovora.
Follow the white rabbit.
mile ::
Hm, meni se lepo prijavi :)
kok pikic se pokaže v prijavnem oknu?
kok pikic se pokaže v prijavnem oknu?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mile ()
N-E-O ::
Takoj, ko vnesem svoje podatke (up. ime, geslo) in kliknem na gumb "Vpiši se" mi napiše, da je čas potekel. Nobene pikice ni.
Follow the white rabbit.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ob vstopu na stran spletne banke mi ne ponudi okna s certifikatomOddelek: Pomoč in nasveti | 9228 (6912) | mepa |
» | Vsaka Windows inštalacija zmrzne takoj na začetkuOddelek: Pomoč in nasveti | 5246 (4711) | l0g1t3ch |
» | kateri OSOddelek: Pomoč in nasveti | 1710 (1070) | Damiani |
» | [Windows XP] Vaš račun je potekel (strani: 1 2 3 )Oddelek: Operacijski sistemi | 14205 (11040) | fosil |
» | [ Windows XP ] Access denied!Oddelek: Operacijski sistemi | 1921 (1636) | opeter |