» »

Sycthe - pritrditev z vijaki

Sycthe - pritrditev z vijaki

FlyMaChInE ::

ker mam namen počas ubost ohišje za moje komponente razmetane po mizi in ker potem pride mobo v vertikaln položaj se mi zdi da tile plastični pritrdilni čepi na infinityu ne bojo zdržal kakega prenosa kište sem naredu pritrdilni mehanizem z vijaki

takole je blo prej (pritrjevat s temi plastičnimi zatiči tako ubijajoče, da kr konc)

danes sem glih v šoli bil na praksi prost, pa sem naredil 4 Al distančnike, da sem lahko namestil čez nosilce M3 vijake. uporabil sem M3x25 navoje

backplate mi je dal kolega, ki je kupil zalmana, sam ne rabi backplate-a za 775 socket (na mojo srečo xD)

tkole zgleda iz zadnje strani, fino je tut ker se precej ojača plata in ni ovita

na zgornji strani sem še dal med vijak in plato izolirtrak, da ni direkt stika s plato

nastalo je pa takole, zdi se mi precej uredu, opazil sem da bi še blo fajn mal bol zategnt. Zategnil sem naprej na roke potem pa s pinceto.

tole je pa ostalo za spomin

te plastike so pol hudiča-->

ni neka huda umetnost pač narejeno na osnovi stroškov pod 0.2€ upam da sem dal še komu idejo in mu bo tole v pomoč

ps:tule pa še slikca zbrušenga ihsja na procu za boljši stik>:D

LP
www.slo-mod.com
  • zavaroval slike: sid911 ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Projekt: SupremeHF na AM4

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
452506 (1565) klinker
»

CM 690 II Watercooling (strani: 1 2 3 )

12926245 (16344) Janac
»

Pomoč pri navijanju q6600

Oddelek: Navijanje
395022 (2857) alexa-lol
»

Q9300 + Mugen. temperature. Panika!!! (strani: 1 2 )

695980 (4420) batista
»

Blok za GF6800 (strani: 1 2 3 )

1158112 (5569) bajker

Več podobnih tem