Forum » Hlajenje in modifikacije » Sycthe - pritrditev z vijaki
Sycthe - pritrditev z vijaki
FlyMaChInE ::
ker mam namen počas ubost ohišje za moje komponente razmetane po mizi in ker potem pride mobo v vertikaln položaj se mi zdi da tile plastični pritrdilni čepi na infinityu ne bojo zdržal kakega prenosa kište sem naredu pritrdilni mehanizem z vijaki
takole je blo prej (pritrjevat s temi plastičnimi zatiči tako ubijajoče, da kr konc)
danes sem glih v šoli bil na praksi prost, pa sem naredil 4 Al distančnike, da sem lahko namestil čez nosilce M3 vijake. uporabil sem M3x25 navoje
backplate mi je dal kolega, ki je kupil zalmana, sam ne rabi backplate-a za 775 socket (na mojo srečo xD)
tkole zgleda iz zadnje strani, fino je tut ker se precej ojača plata in ni ovita
na zgornji strani sem še dal med vijak in plato izolirtrak, da ni direkt stika s plato
nastalo je pa takole, zdi se mi precej uredu, opazil sem da bi še blo fajn mal bol zategnt. Zategnil sem naprej na roke potem pa s pinceto.
tole je pa ostalo za spomin
te plastike so pol hudiča-->
ni neka huda umetnost pač narejeno na osnovi stroškov pod 0.2€ upam da sem dal še komu idejo in mu bo tole v pomoč
ps:tule pa še slikca zbrušenga ihsja na procu za boljši stik
LP
takole je blo prej (pritrjevat s temi plastičnimi zatiči tako ubijajoče, da kr konc)
danes sem glih v šoli bil na praksi prost, pa sem naredil 4 Al distančnike, da sem lahko namestil čez nosilce M3 vijake. uporabil sem M3x25 navoje
backplate mi je dal kolega, ki je kupil zalmana, sam ne rabi backplate-a za 775 socket (na mojo srečo xD)
tkole zgleda iz zadnje strani, fino je tut ker se precej ojača plata in ni ovita
na zgornji strani sem še dal med vijak in plato izolirtrak, da ni direkt stika s plato
nastalo je pa takole, zdi se mi precej uredu, opazil sem da bi še blo fajn mal bol zategnt. Zategnil sem naprej na roke potem pa s pinceto.
tole je pa ostalo za spomin
te plastike so pol hudiča-->
ni neka huda umetnost pač narejeno na osnovi stroškov pod 0.2€ upam da sem dal še komu idejo in mu bo tole v pomoč
ps:tule pa še slikca zbrušenga ihsja na procu za boljši stik
LP
www.slo-mod.com
- zavaroval slike: sid911 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Projekt: SupremeHF na AM4Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2506 (1565) | klinker |
» | CM 690 II Watercooling (strani: 1 2 3 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 26245 (16344) | Janac |
» | Pomoč pri navijanju q6600Oddelek: Navijanje | 5022 (2857) | alexa-lol |
» | Q9300 + Mugen. temperature. Panika!!! (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 5980 (4420) | batista |
» | Blok za GF6800 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 8112 (5569) | bajker |