Forum » Pomoč in nasveti » Dodajanje ali odstranjevanje programov...
Dodajanje ali odstranjevanje programov...
povso ::
V soboto sem dobil dele za nov računalink in dela brezhobno. Kot ljubitelj grafike in fotografije sem se odločil, da si bom nasnel Photoshop CS3, vendar tu je prišlo do težave. Zaženem inštalaterja, ta se odzove normalno, vendar program mi sporoči, naj ugasnem Internet Explorer, kjub temu da nisem imel odprtega nikakršnega okna. Preklical sem namestitev in izbral ponovni zagon računalnika. Kliknem še enkrat na inštalaterja ta se odzove tako, da pokaže kao da se nekaj kopera, nato pa se ugasni in računalnik miruje, deluje normalno. Šel sem pod nadzorno ploščo, dodajanje ali odstranjevanje programov in v njem zasledim Photoshop CS3, katerega se ne da zbrisat. Po moje je prav to poroblem, da ga ne moram nasneti.
Zanima me: Kako lahko izbrišem ta program iz dodajanja ali odstranjevanja programov?
Zanima me: Kako lahko izbrišem ta program iz dodajanja ali odstranjevanja programov?
Procesor: AMD Athlon 64 x2 Dual Core Processor 6400+,
Grafična kartica: nVidia GeForce 8500 GT 512 MB,
RAM: DDR2 2x2GB 800/PC6400 Patriot PDC24G6400ELK, Extreme Perform
Grafična kartica: nVidia GeForce 8500 GT 512 MB,
RAM: DDR2 2x2GB 800/PC6400 Patriot PDC24G6400ELK, Extreme Perform
- zavaroval slike: Gandalfar ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Odstranitev programa ki se prikazuje ob desnem kliku na miškoOddelek: Pomoč in nasveti | 1090 (923) | frtusnk |
» | Grafični oblikovalci, kako je to možno?!?! (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 19057 (16129) | ST-777 |
» | Slikar (paint.exe) ter Photoshop začasne datoteke (temp files) pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 2196 (1743) | Ziga Dolhar |
» | Grafična kartica, primarno za photoshop CS4Oddelek: Zvok in slika | 1676 (1443) | Senitel |
» | CS3 serija programovOddelek: Izdelava spletišč | 2599 (250) | VoX |