» »

CS3 serija programov

CS3 serija programov

rkasteli ::

Mene zanima kok od vas že uporablja CS3 dreamweaver in photoshop in kok ste kej zadovoljni z novimi serijami? Dons sm mal brsku po Adobu in sm vidu da so že v prodaji in me mika da bi nadgradil svoj software ampak preden se spet spravim v stroške bi bil vesel kakšnega feedbacka uporabnikov k CS3 že uporabljajo :)
rkasteli

opeter ::

Ne bom nadgradil s CS1 dokler bodo take cene. Sem pa že podpisal peticijo proti nepravičnim cenam tukaj v EU. ;( Pri nas v Sloveniji je cena skoraj 2x, kot v ZDA. ;((

Sicer pa tisti, ki CS3 že imate, evo, razno-razni ikon seti za programe (večinoma za Mac-a): Adobe CS3 custom icon set
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

opeter ::

Še link do peticije: EU fair pricing
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

bluefish ::

sicer na prvi pogled nekega velikega napredka napram CS2 in MX8 ni. Dreamweaver se mi zdi skoraj enak. Dodanih ni skorajda nič novih funkcij. Vmesnik za pisanje kode je sicer bolj pregleden. Photoshop pa se mi zdi, da brez intenzivnega nastavljanja panelov ni uporaben.Torej, če imaš CS2 se ti še nekaj časa ne splača nadgrajevati.

rkasteli ::

Trenutno uporabljam MX8 in CS2 in sm zlo zadovoljen znjima. Dreamweaver CS3 ima baje dosti boljšo podporo za CSS kakor sem bral po netu, si opzil mogoče kakšno razliko pri temu blueFish ? Ker ravno zaradi tega me mika da bi nadgradil MX v CS3 .
rkasteli

[MYTiX] ::

Photoshop CS3 in nasploh CS3 imajo zelo izboljšan uporabniški vmesnik. Photoshop je dobil nekaj novih featurjev, ki pa niso ravno revolucionarne, razen morda extended verzije, ki pa itak večini ni zanimiva, saj obstaja Premier. Flash CS3 pa je dobil končno nek dokaj urejen način pregledovanja AS skript, ki so skrite po layerjih in objektih. Pa AS 3, ki pa je že mal preveč podoben Javi al pa .NET. Zdi se mi da so uporabili preveč plasti abstrakcije in stvar ni več tako preprosta.
podpis

bluefish ::

sicer CSS-ja v Dreamweaver-ju ne uporabljam dolgo, tako da morda dosedaj nisem izrabil vseh možnosti, ki jih ponujata MX in CS3. Kljub temu pa se mi zdi, da ima CS3 boljšo integracijo CSS-ja z drugimi dokumenti, ki so nanj vezani. Način pisanja kode pa je še zmeraj enak (program ti predlaga vnose).
Po mojem mnenju, se nadgradnja zaenkrat še ne splača. Sploh v primeru, da boš uporabljal le en del programa.

btw, menim da je za pisanje CSS-ja še najboljši TopStyle Pro oz. Lite (zadnji je zastonj okleščena verzija), ki ti ob kodiranju pokaže še preview.

jerry2000 ::

Jaz imam DW CS3 in Fireworks CS3. Žal se je od Macromedije vse pokvarilo. Adobe kot prvo ne prodaja več v Slovenijo preko elektronske poti, samo še preko našega dilerja, cene pa...

Kot drugo je Adobe zamočil inštaler. Veliko uporabnikov (tudi jaz) sploh ne more namestiti programov. Pol so eni keči da se popravi skripta v instalerju pa da pol dela, meni ni. Sem namestil na drug računalnik in presnel vse datoteke in rgistry settingse na osnovnega pa mi dela. Sicer nimam tistih servisov, ki se ti potiho naložijo brez tvoje vednosti in jih DW nič ne rabi, tako da je še bolje. Tako da vse dela, Adobe Central pa še eni moduli, ki jih ne rabim pa ne delajo.

Ne priporočam sploh! Nič veliko bolje kot CS2, visoka cena nadgradnje in problemi z nezdružljivostjo same namestitve in tudi pol extensionov zdaj ne dela...

Jerry
Jerry and Tom

opeter ::

Hvala za te informacije. Ja, Adobe misli, da je car in da bodo Evropejci plačali dvakratno ceno, kot v ZDA. Ne, jaz ostajam na CS1, dokler mi G5-ka ne bo crknila.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

luksorzi ::

a ma kdo kkšne slovenske tutoriotale za photoshop cs3

VoX ::

zmaga.com ... drugač pa brskalniki delajo čudeže:D
More money, more problems ! ! !


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Adobe Photoshop

Oddelek: Programska oprema
446848 (732) KTr1sk
»

Grafični oblikovalci, kako je to možno?!?! (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
7117042 (14114) ST-777
»

Adobe Creative Cloud zlomljen, število naročnin pa nad pričakovanji (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Ostale najave
7218323 (13733) opeter
»

Adobe Photoshop CS2 : vprašanja za telebane

Oddelek: Programska oprema
192879 (2291) opeter
»

Adobe Photoshop CS3 Beta

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
106034 (4478) #000000

Več podobnih tem