Forum » Pomoč in nasveti » Win XP v VMWARE se ne izključi!
Win XP v VMWARE se ne izključi!
dunda ::
Alora - imam VMWARE WORKSTATION in v njem uporabljam tudi Win XP. Deluje lepo in brez težav, nikakor pa tega ne morem trditi za Shutdown. Takrat Win XP naredi že lep del zaustavitve sistema, od nekje naprej (mogoče je zadeva celo že končana) pa ostane le črn zaslon (vse to znotraj VMWARA seveda). Shutdown se torej nikoli ne konča pravilno, saj VMWARE ostane v tem položaju in ga ne morem zapreti, saj mi javlja, da se en sistem še ni zaključil.
Poskusil sem pobrisati vse in sistem naložiti znova (znotraj VMWARE), pa je spet vse enako. Se še komu to dogaja?
Poskusil sem pobrisati vse in sistem naložiti znova (znotraj VMWARE), pa je spet vse enako. Se še komu to dogaja?
ender ::
Katera verzija VMWare-a, in ali si namestil VMWare Tools?
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
dunda ::
Verzija VMWARE je 6.0.0 build 45731
VMWare Tools pa sem namestil. Pojma nimam zakaj tako čudno obnašanje. Računalnik je sicer nameščen na novo in ima nameščeno res precej čiste stvari.
VMWare Tools pa sem namestil. Pojma nimam zakaj tako čudno obnašanje. Računalnik je sicer nameščen na novo in ima nameščeno res precej čiste stvari.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 98 SATA HDD, CD-ROMOddelek: Operacijski sistemi | 3640 (2382) | opeter |
» | Virtualizacija obstoječega win3.1Oddelek: Pomoč in nasveti | 2260 (1389) | kixs |
» | XUbuntu 14.04 v VmwareOddelek: Operacijski sistemi | 1379 (1259) | dunda |
» | vmware zagnat fiziščno nameščen osOddelek: Operacijski sistemi | 2514 (1992) | SasoS |
» | VmWare problemi in tezave...Oddelek: Operacijski sistemi | 1461 (1243) | gugo |