» »

Formatiranje mobitela?!

Formatiranje mobitela?!

c0dehunter ::

Težava je sledeča: imam itak paket in 1GB paket pri mobitelu, mobitel imam povezan na računalnik prek USB kabla. Ko se povežem je povezan npr. 5min, potem pa kar naenkrat prekine in ne morš nikamor več ali pa moraš počakati kako minuto, potem pa spet prekinja na vsake 5-10min, čeprav sem aktiven na internetu. Vidim da moj računalnik uploada, ampak od serverja ne duha ne sluha. Zato bi rad formatirau ceu mobitel, ker imam na mobitelu opcijo formatiraj. Problem je, da ko sem hotel formatirati, je telefon vprašal za kodo telefona, pa nisem vedel kaj naj bi to bilo, in sem vpisal najprej pin, potem neko št. iz škatle pa še potem eno št, pol se je pa zaklenlo. Zdj ne vem kak nej odklenem nazaj. Imam IMEI in vso dokumentacijo, sam v LJ ravno ne bi rad hodu na servis oz. kjer sem ga kupil, samo da izvem to številko... Imam pa Siemens M65. Kako naj sedaj formatiram, oz. vsaj odklenem opcijo formatiranja in izvem kodo telefona?
Hvala za odgovore :\
I do not agree with what you have to say,
but I'll defend to the death your right to say it.

Zorro ::

Stvar boš najhitreje rešil, če skočiš v Trzin na servis, sploh, če je telefon še v garanciji. Drugače pa vem, da telefone odklepajo v eni prodajalni z mobilniki na Zaloški cesti. Podajalna se nahaja, če se pelješ iz smeri kliničnega, na desni strani, takoj, ko prečkaš tire.

Do servisa v Trzinu pa prideš, če s ceste za Domžale, v semaforiziranem križišču, zaviješ za Mengeš in nato takoj v naslednjem križišču (50m) greš zopet levo. Servis se nahaja na levi strani.

Naslov servisa pa je:
ELECTRONIC-REMECH d.o.o.
Ljubljanska cesta 3a
1236 Trzin
Delovni čas : med tednom 08.00 - 17.00
Telefon: 01 / 47 46 336

c0dehunter ::

Hvala Zorro, za info. Če ne bo šlo drugače, se bom pa res moral tja oglasit. Telefon pa ni več v garanciji. Ampak verjetno obstaja kakšna elegantnejša rešitev (brez vožnje itd.). Saj ne bi bil problem, če bi meu avto, pa ga še nimam :8)
I do not agree with what you have to say,
but I'll defend to the death your right to say it.

StandAgainst ::

večinoma imajo telefoni prednastavljeno kodo 12345. Poskusi z njo.

Zorro ::

Če nimaš garancije, potem pa na Zaloško, poleg tega ne rabiš avta, saj so trole, pa še odklepanje je tam bistveno cenejše kot na servisu.
Pa vzemi s seboj za vsak slučaj dokumentacijo od telefona.

Bolj "elegantne rešitve" so možne, a le s pravo opremo in programjem, vendar dvomom, da boš koga našel, ki bi ti to naredil zastonj.;)

p.s.: rex_7788, koda prava ali neprava ne pomaga več, ker ima že zaklenjen telefon.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Zorro ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nokia 5800 XpressMusic (strani: 1 2 3 478 79 80 81 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
4043366839 (6601) hoodaudrey
»

Servis Telefona - nepotreni stroški (strani: 1 2 )

5111134 (9742) Sandi204
»

Odklepanje mobitelov.. (strani: 1 2 )

9340959 (19079) Jazzie
»

Kolikokrat lahko uveljavim garancijo za telefon?

Oddelek: Pomoč in nasveti
124406 (3111) k4vz0024
»

Pozabu kodo telefona

3411954 (9240) SynTax64

Več podobnih tem