Forum » Programiranje » [c++] Skladovni stroj
[c++] Skladovni stroj
Delpieroo ::
Imam eno vprašanje. S pomočji dveh skaldov(znakovni ter številcni) ter vrste sem napisal skladovni stroj. Vse dela lepo in prav, a zdaj me zanima na kak način naj to opravim da bi lahko vnašal tudi večmestne cifre. Sedaj se mi namreč infiksno podan izraz pretvarja v postfiksnega s pomočjo vrste ter sklada. A oba sprejemata samo po en znak.. torej me zanima najlažji način, da bi v vrsto shranjeval tudi večznakovne izraze.. v primeru da vrsto spemenim, da bo sprejemala cele nize... se mi podre celoten sklad..
Hvala za pomoč.
Hvala za pomoč.
noraguta ::
številčni sklad? je tipa integer , real , flat? če je potem nimaš problema pri skladu temveč parsanju ali zajemu podatkov.
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!
Delpieroo ::
Številčni sklad imam potem, ko jemljem ven iz vrste.. vrsta pa je znakovna, saj vsebuje tako operatorje kot števila...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Dodatna investicija, kam? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 16542 (14872) | Tilen |
» | Nateg s spletnimi igrami na eLoterija (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 16753 (14392) | msjr |
» | Objavljene konceptne slike prvih Nokiinih Windows Phone 7Oddelek: Novice / Nokia / Symbian | 10619 (8109) | jizzer |
» | Izumrtje dinozavrov povzročil padec asteroida - sedaj tudi uradno (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 18927 (16159) | gzibret |
» | kazenski test 13. junij, a ni da 2 tedna pred koncem... (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 9624 (8204) | ERGY |