Forum » Zvok in slika » Slike prek HDMI ni
Slike prek HDMI ni
Lucky_luke ::
Živjo,
želim povezati svoj sistem za domači kino prek HDMI-ja s plazmo, vendar ko ju povežem slike ni.
Domači kino: Pioneer RCS H515 s HDMI portom
Plasma: Panasonic TH-42PV700 s tremi HDMI porti
HDMI kabel: Vivanco z golden plated konektorji
Ko s HDMI kablom povežem napravi (domači kino in TV), na Pioneerju indikator za HDMI zasveti, ko pa nato na plazmi nastavim npr. vhod HDMI1, pa slike ne dobim- enako je tudi na preostalih dveh HDMI portih, tako da dvomim, da bi bili vsi pokvarjeni... V nastavitvah Pioneerja lahko tudi nastavljam vse parametre HDMI outputa (npr. ločljivost, barve, ipd.) tako da priklopljen HDMI kabel zazna. Ko je ta izklopljen so namreč HDMI nastavitve zamrznjene in v menijih ne morem do njih.
Ima morda kdo kakšno idejo kaj mi je storiti?
Hvala in lp
želim povezati svoj sistem za domači kino prek HDMI-ja s plazmo, vendar ko ju povežem slike ni.
Domači kino: Pioneer RCS H515 s HDMI portom
Plasma: Panasonic TH-42PV700 s tremi HDMI porti
HDMI kabel: Vivanco z golden plated konektorji
Ko s HDMI kablom povežem napravi (domači kino in TV), na Pioneerju indikator za HDMI zasveti, ko pa nato na plazmi nastavim npr. vhod HDMI1, pa slike ne dobim- enako je tudi na preostalih dveh HDMI portih, tako da dvomim, da bi bili vsi pokvarjeni... V nastavitvah Pioneerja lahko tudi nastavljam vse parametre HDMI outputa (npr. ločljivost, barve, ipd.) tako da priklopljen HDMI kabel zazna. Ko je ta izklopljen so namreč HDMI nastavitve zamrznjene in v menijih ne morem do njih.
Ima morda kdo kakšno idejo kaj mi je storiti?
Hvala in lp
- spremenil: Lucky_luke ()
boris22 ::
Poglej si navodila od dvd playerja. Pri meni je blo po defaultu nastavljeno da je slika preko analognih vhodov če sem pa hotel dati na digitalne (dvi, hdmi) pa sem mogel na daljincu playerja stisnit tipko dvi/hdmi in nato se mi je prikazala slika. Če pa imaš povezavo kot jaz dvd player-reciver-tv potem seveda more bit tudi reciver uklopljen.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Priklop hišnega kinaOddelek: Zvok in slika | 5822 (3662) | ninjaxx |
» | PC povezava na TVOddelek: Zvok in slika | 5165 (4833) | roadruner |
» | HDMI + Surround + TVOddelek: Zvok in slika | 2351 (2056) | Killermode |
» | [Hi-Fi] - Hišni kino sistemi 3.1, 5.1, 7.1... (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 34804 (17575) | josko674 |
» | Novogradnja- katero cev za projektorOddelek: Zvok in slika | 2516 (2352) | BluPhenix |