Forum » Pomoč in nasveti » Počasnost mozille firefox
Počasnost mozille firefox
ivanl ::
Zdravo!
Malo sem iskal po internetu, da bi direktno napisal kakšno pritožbo na razvijalce firefoxa. Ker pa nisem 100 % da se to vsem dogaja pa najprej tukaj.
Imam namreč težavo od verzije 2.0 naprej, da se je delovanje firefoxa močno upočasnilo predvsem v tem primeru, če pridemo na eno stran, ki se počasi nalaga ali če nam crkne linija. Firefox sploh ne skuži, da ni linije in CPU nabije do 100% ter s tem zablokira cel računalnik. Mislim, da je napaka v tabih ali pa tudi ne . Če ne verjamete probajte it na en naslov prekinite povezavo ter udarite enter kot da bi radi odprli to stran (verzijo mozille imejte najnovejšo) , zablokira računalnik in potem čakaš ene pol minute, da firefox pogrunta, da ni linije in napiše "The page can not be displayed"! Ne verjamem da imam samo jaz to težavo, saj se mi zadeva pojavlja tako doma kot v službi.
Sem pa ravno danes presedlal na browser Opero, ker mam dosti tega !
Pa vaša mnenja prosim!
LP Ivan
Malo sem iskal po internetu, da bi direktno napisal kakšno pritožbo na razvijalce firefoxa. Ker pa nisem 100 % da se to vsem dogaja pa najprej tukaj.
Imam namreč težavo od verzije 2.0 naprej, da se je delovanje firefoxa močno upočasnilo predvsem v tem primeru, če pridemo na eno stran, ki se počasi nalaga ali če nam crkne linija. Firefox sploh ne skuži, da ni linije in CPU nabije do 100% ter s tem zablokira cel računalnik. Mislim, da je napaka v tabih ali pa tudi ne . Če ne verjamete probajte it na en naslov prekinite povezavo ter udarite enter kot da bi radi odprli to stran (verzijo mozille imejte najnovejšo) , zablokira računalnik in potem čakaš ene pol minute, da firefox pogrunta, da ni linije in napiše "The page can not be displayed"! Ne verjamem da imam samo jaz to težavo, saj se mi zadeva pojavlja tako doma kot v službi.
Sem pa ravno danes presedlal na browser Opero, ker mam dosti tega !
Pa vaša mnenja prosim!
LP Ivan
ST-777 ::
ivanl, sem prekinil linijo, kot si predlagal, FF 2.0.0.11 po 5 sekundah javi, da ni našel naslova, procesor INTEL Core 2 Duo E4400 je obremenjen z 2%. Da bi FF zaradi prekinitve linije zablokiral cel računalnik, se pri meni ne dogaja.
Po tem preizkusu, sem naložil še fasterfox. Bi rekel, da se nekatere strani sedaj res hitreje odpirajo.
Po tem preizkusu, sem naložil še fasterfox. Bi rekel, da se nekatere strani sedaj res hitreje odpirajo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Virus policijaOddelek: Pomoč in nasveti | 12047 (9876) | solatko |
» | Počasno delovanje brskalnikovOddelek: Omrežja in internet | 3178 (2818) | Bakunin |
» | Google izdal lasten brskalnik (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 40360 (22420) | Tr0n |
» | Firefoxov problem s pomnilnikom je lastnost brskalnika (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 10642 (7902) | MrStein |
» | FireFox izgublja svoj delež (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 9285 (6958) | fahrenGONE |