» »

Vse .exe datoteke -> .lnk

Vse .exe datoteke -> .lnk

axxxe ::

Zdravo! Ob ponovnem zagonu računalnika, so se mi vse .exe datoteke spremenile v .lnk! Npr Winamp-a ne morem zalaufat ker je pač .lnk zdej, ampak če pa kliknem mp3 komad mi ga pa odpre z winampom... Če kdo slučajno ve kako bi vse to povrnil v normalno stanje, hvala...

OZZY ::

L I N K ZA REŠITEV.

Ali program : xp_exe_fix.zip

Windows® XP File Association Fixes

The files listed here are all ZIP files, which contain a REG (Registry) file. Download the ZIP and open it. Extract the REG file to your hard disk and double click it. Answer yes to the import prompt. REG files can be viewed in Notepad. Each of the REG files contains the default settings for the file extension indicated. For the ZIP file fix, the download is a REG file, since ZIP's aren't working anyway!

NOTE: If your EXE file associations are corrupted, it can be difficult to open REGEDIT, or to even import REG files. To work around this, press CTRL-ALT-DEL and open Task Manager. Once there, click File, then hold down the CTRL key and click New Task (Run). This will open a Command Prompt window. Enter REGEDIT.EXE and press Enter.
Go with the flow.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: OZZY ()

Jaz sem zdaj odprl ta regedit.exe in vanj uvozil datoteko reg ki sme jo dobil v Zip datoteki. AMpak ko sem resetiral rač. je še zmeraj vse isto. POzabil sem povedati da se na začetku preden se pojavi DOBRODOŠLI v WIndowsih pojavi črn okneček v katermen ne piše nič le V redu. Ko pa se windowsi naložijo mi takoj napiše "Wundows ne more odpreti datoteke: Adobe Gamma.lnk" pol pa če želim iz seznama zbrat ali s spleta kako anj odpre...na spletu ne najde nič... Če se komi sanja kaj bi bilo narobe, hvala za odgovore...

R33D3M33R ::

Preveri računalnik za virusi.

Daj tudi start -> run -> msconfig.exe, startup in poglej, če se ti zaganja kaka sumljiva skripta (ima končnico .bat ali .cmd) ali pa kak sumljiv program.
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:

pr Zagon mi napiše da se zaganjajo 3 programi. NvCpl, ctfmon in pa Adobe Gamma... A je to ql al je kle kšn problem...

AJa pa še neki... Zginla mi je tista ikonca za glasnmot pr uri spodaj, vendar vse deluje normalno..če grem preko nadzorne plošče/zvoki do glasnosti je vse ql... Kako dobiti nazaj to ikonco?

OZZY ::

nadzorna plošča-zvoki in avdio naprave in potem tam obkljukaj ''postavi ikono za glasnost v orpavilno vrstico''
Go with the flow.

Ok to z lnk sm zrihtu...sma zdje me pa ta ikonca zejbava! Vsakič ko reseteram rač mi spet zgine...in morm ponovno v nadzorno ploščo/zvoki...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kako spremeniti programe :s

Oddelek: Pomoč in nasveti
161114 (697) butec
»

Windows 7 Installer (64-bit) - težave

Oddelek: Programska oprema
152950 (2340) fr!Xy
»