» »

world of warcraft

world of warcraft

aron ::

kaj menite o tej igri razen tega da jo je treba pljačevati.

Zanima me za to , ker nevem če se mi jo splača kupiti.?
  • zaklenil: Mavrik ()

Zimavc ::

Kupit jo morš sam ti ni treba wsak mesc dsat tistih 5 al kolk flik ker špileš na privete serverjih. Drgač nism špilew je še. je pa moj sosed zasvojen znjo.(totalka)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Zimavc ()

[SkA] ::

Če že misliš probati, potem probaj z originalom na uradnih strežnikih (na voljo imaš 2 tedensko preizkusno obdobje, za kar ti ni potrebno kupiti igre!). Razlika je kot dan in noč, saj je dejanska vsebina igre večinoma zapisana na strežniku, kjer igraš. To kar doživiš na piratskih strežnikih je vsebina, ki si jo je izmislil lastnik strežnika in kot taka ni odraz realnega stanja na originalnih strežnikih. Prav tako se populacija na privatnih strežnikih ne more primerjati s populacijo na posameznem "realmu" (ali strežniku"), za katere skrbi Blizzard - poanta igre pa je konec koncev igranje z drugimi.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: [SkA] ()

Zimavc ::

Pa a to je res taka razlika. Ka on model prav de je istu. No ne vem ka sm bel za COD"

KandazaR ::

Razlika je ogromna. Sicer ti priporočam da sploh ne začneš igrati to igro, če pa jo želiš potem je edina izbira nakup in pa igranje na blizzardovih serverjih. Na private ni nobene podpore, velikokrat se zgodi da karakterij kar izginejo, tudi okolje ne deluje povsem normalno (npr stvori te na nekaterih private serverjih sploh ne nehajo loviti, dokljer te ne fentajo, pa dlje traja da jih fentaš,...), ker si lastniki strežnikov (kot je že povedal [SkA] pred mano) izmislijo svoj način igranja. Tako da če se boš odločil za igro pojdi v trgovino po original špil.

aron ::

Zelo sem hvaležen kakor kaže se mi jo ne splača kupiti. Kakšno igro mi bi pa priporočali, ker zelo rad igram prihodne igre pa take kot so bf2,bf2142,gta sa
,... še enkrat hvala

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: aron ()

ahac ::

Pozab piratske serverje. Tisto ni WoW, kot zbijanje kamna z palco po njivi ni golf.

Če se splača kupit in plačevat naročnino? Glede na to, da je to ena najbolj prodajanih iger in da sam igram že od izzida... bi rekel, da se. ;)

Kakšno igro mi bi pa priporočali, ker zelo rad igram prihodne igre pa take kot so bf2,bf2142,gta sa


GTA:SA? Obrneš v par dneh in kaj potem? Nič. Dobiš si drug špil. WoW pa lahko igraš več let.
Če bi igre kot je GTA kupoval vse originalne potem bi hitro ugotovil, da z WoW dobiš veliko več igranja za veliko manj denarja. V tem primeru se zelo splača.
Seveda... če pa vse piratiziraš potem se pa ne.

Ampak ko imaš v WoW enkrat max lvl char in raidaš z 24 drugimi igralci z cele Evrope pa po par dneh ali celo tednih poskusov končno ubijete enga zaje***ega bossa ter mogoče dobiš še kakšen hud epic loot...
Ali pa, ko si dobiš super crafting načrt in zbiraš materiale (nabiraš sam, kupuješ od drugih) ter si potem končno narediš nov item...
Ali pa, ko po dnevih, tednih ali mesecih delanja questov prideš do exalted statusa z določeno fakcijo potem te pa v mestu čaka tvoj lasten leteč zmaj...
...takega občutka ti ne more dat noben GTA, piratski WoW serverji pa še manj.
To je tako kot bi obrnu 10 špilov naenkrat... hkrati pa veš, da gre še naprej.

Enjoy your GTA. |O
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: ahac ()

strictom ::

ahac... I have tears in my eyes. Thats so beautiful.

Zdaj vsaj vem kako bom kolegom razložil zakaj se za tak špil plačuje.

:'(
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

aron ::

Hvala samo kaj je to WoW ali je igra-kje jo lahko dobim
8-)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: aron ()

tsatthoggua ::

Če se imaš kaj rad potem sploh ne začneš igrat te igre. Moje mnjenje. Ker je vse preveč ljudi, ki (mogoče ne takoj) zamenjajo ves svoj prosti čas in svoje hobije za "klanje zmajev in Super Sword of Power +77". Ne rečem, sigurno obstajajo tudi ljudje, ki igro igrajo samo kako uro na teden, vendar jih verjetno lahko prešteješ na noge stonoge.

Raje GTA in ga igraš ko ti je dolgčas in nimaš občutka kaj vse zamujaš ko nisi online. Čeprav ti seveda svetujem kako multiplayer igro kot npr CSS, BF2,... Recimo nabavil pred mogoče letom ali dvem CSS in ga še danes občasno igram - torej tistih 30€ je bilo dobro vnovčenih.

Za info igral sem GW in GW:Faction in sem kljub temu, da ni pravi MMORPG bil zasvojen. Tudi po 8 ur dnevno sem nažigal PVP, farmal za denar in orožja.... Na srečo je GW igra kjer jo v PVE "obrneš" in z nekaj igranja dosežeš, da imaš "vse". Govorim od najboljših orožjih, najlepših armorjih,... Torej za moje standarde sem igro končal in jo sedaj mogoče samo občasno zaženem, odigram kak PVP v random areni in pozdravim folk, ki je očitno še vedno po cele dneve online :)

Torej odloči se sam, ker WOW je kot kajenje (hehe kira primerjava). Najprej imaš dost 2 cigareta na dan in veš, da lahko kadarkoli nehaš, kaj kmalu pa skadiš po škatlo na dan in vidiš, da nehat niti ni tako lahko.

StajercSSS ::

Nisem še igral wow, sam je to kaj podobnega kot metin 2? Ne vem, kaj ljudje vidijo v tem.. Koleš neke monstere 3 ure, da dobiš lvl, pol spet koleš, koleš, koleš, koleš in dobiš neko novo sabljo.. Pol si cel vesel, ampak ugotoviš, da zaj moreš ubit 100x več monsterjev za nov lvl, in si spet na začetku.. Koleš, koleš, koleš, koleš. Pa kaj maš od tega? Pol je tist, ki je najbolj obseden s tem klanjem, tut najboljši? Je tist, ki 24 ur na dan sam kole, boljš od tistega, ki kole uro-dve na dan? Pol je lahk slogan wow "bodi obseden.. Bodi boljš! ":\
Voziš se v formuli, pred tabo je podmornica, za tabo pa vesoljska ladja.
Kako se rešiš iz te situacije?
Rečeš ciganu naj ustavi vrtiljak.

Zgodovina sprememb…

  • polepsal: Mavrik ()

Alpheus ::

>StajercSSS

Ce neves o cem govoris, raj pusti in ne pametuj v tri blazne. Ce se pa hoces prepricat ali je to kar si izjavil res, pa si priskbri 14-dnevni trial in zadevo sprobaj. V nasprotnem primeru pa v blizini sigurno najdes kak hrib s katerga se valjat.
VI VERI VENIVERSUM VIVUS VICI.

kopriwa ::

aron ::

ja,ja za to si videl po reklami kaj ne:D :D

Rotaidal ::

StajercSSS... LOL:D :D ne nabijaj v prazno:\

Je pa res, tisti ki več igra je tudi boljši, logično.

Hvala bogu, da obstaja arena, v kateri tudi z malo igranja (10 iger na tedn minimalno), prideš do najboljše opreme.:) In ne rabiš bit nek geek z bledo faco.:P

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Rotaidal ()

aron ::

MENO saj ne pravim ,da je to (glih) iz televizije kaj čem, če sem to reklamo vidil na tv.8-)


Pa igra kdo HALO na multyplayer

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: aron ()

Mavrik ::

Okej, dovolj bo. Če se ne morete držati topica in meti neke normalne debate...
The truth is rarely pure and never simple.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

World Of Warcraft (strani: 1 2 3 428 29 30 31 )

Oddelek: Igre
1534217482 (7903) oo7
»

World of Warcraft vs Guild wars (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

Oddelek: Igre
67259797 (12827) kr?en
»

poglabljanja v igre (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
616231 (3792) Phoebus
»

Resničnost - MMORPG (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / --Nerazporejeno--
11311920 (7206) Pyr0Beast

Anketa; Igranje iger dnevno

Oddelek: Igre
191097 (1097) Tilen

Več podobnih tem