Forum » Kaj kupiti » ene par vprasanj, od online trgovin pa tud za nov pc
ene par vprasanj, od online trgovin pa tud za nov pc
z1ggy ::
Pozdrav, moj prvi post :) no sej ze dalj casa obiskujem to stran, samo do sedaj se nisem nic napisal.
odlocil sem se kupit nov racunalinik, sam sedaj nevem v keri trgovini bi. ker nimam denarja bom uzel na obroke in bi rad vedel kere trgovine majo poceni stvari... tud ce je na drugem koncu slovenije (js sem blizu kranja) pa ce dostavijo. nevem, rad bi slisal mnenja kje ste kaj kupili. gledal sem ze ene par online trgovin, npr funtech, sam kaj ko nimajo za na obroke kupit.
vem da je tam topic od veliko onlien trgovin, samo bi blo se lazje odlocit ce bi vedel kje je dobr nakup...
nameravam kupit tole, sam ne vem cist dobro katere nej uzamem:
- quad core q6600 2.4 ghz (tega, samo nevem za hlajenje, en dober ventilator bi rad, navadni so slabi)
- en disk za 500gb (kera firma je dobra?
- 4gb ram (drugega kot ddr2 zgleda negre, samo spet kero firmo..)
- 2x grafik (8800GT, al 3870, al eno 8800GTS, ce bi dobil 8800GT za 250€ bi te uzev), a rabijo kasne ventilatorje dodatne ce bi hotel overclockat
- napajanik more bit 600W, mam prov?
- eno mobo, samo nevem kera bi bla dobra... asus?
- kista mislim da ni vazna, nekaj da vse not pase
ce racunam prav, bi moglo tole bit okol 1200€. a kej dodatno racunajo ce ti oni sestavjo? ker cene bi uzel po delih pa sam. nedam cez 50 € samo da mi sestavijo.... ceprov je pol se za brihtat kako nej nove ventilatorje dam na proc alpa sli skupaj... noja sej gotov ni tezko.
ce lahko napisete ksn nasvet bi blo dobro :) sploh od trgovin me zanima...
odlocil sem se kupit nov racunalinik, sam sedaj nevem v keri trgovini bi. ker nimam denarja bom uzel na obroke in bi rad vedel kere trgovine majo poceni stvari... tud ce je na drugem koncu slovenije (js sem blizu kranja) pa ce dostavijo. nevem, rad bi slisal mnenja kje ste kaj kupili. gledal sem ze ene par online trgovin, npr funtech, sam kaj ko nimajo za na obroke kupit.
vem da je tam topic od veliko onlien trgovin, samo bi blo se lazje odlocit ce bi vedel kje je dobr nakup...
nameravam kupit tole, sam ne vem cist dobro katere nej uzamem:
- quad core q6600 2.4 ghz (tega, samo nevem za hlajenje, en dober ventilator bi rad, navadni so slabi)
- en disk za 500gb (kera firma je dobra?
- 4gb ram (drugega kot ddr2 zgleda negre, samo spet kero firmo..)
- 2x grafik (8800GT, al 3870, al eno 8800GTS, ce bi dobil 8800GT za 250€ bi te uzev), a rabijo kasne ventilatorje dodatne ce bi hotel overclockat
- napajanik more bit 600W, mam prov?
- eno mobo, samo nevem kera bi bla dobra... asus?
- kista mislim da ni vazna, nekaj da vse not pase
ce racunam prav, bi moglo tole bit okol 1200€. a kej dodatno racunajo ce ti oni sestavjo? ker cene bi uzel po delih pa sam. nedam cez 50 € samo da mi sestavijo.... ceprov je pol se za brihtat kako nej nove ventilatorje dam na proc alpa sli skupaj... noja sej gotov ni tezko.
ce lahko napisete ksn nasvet bi blo dobro :) sploh od trgovin me zanima...
kmetek ::
v kranju imaš big bang, comsho, janus trade....
na obroke in online ne gre, razen diners ali american express....preko trajnika moraš itak nekaj podpisov dat aka biti v trgovini.
za 1200€ boš dobil tak sistem samo z ugodnimi rami in kako ugodnejšo plato, prava SLI stane in prava CF prav tako....edino kaka P5K-E recimo da maš 16x/4x CF....ali pa kako P35 plato 8x/8x SLI recimo če maš že nujo za 2x grafi.....
na obroke in online ne gre, razen diners ali american express....preko trajnika moraš itak nekaj podpisov dat aka biti v trgovini.
za 1200€ boš dobil tak sistem samo z ugodnimi rami in kako ugodnejšo plato, prava SLI stane in prava CF prav tako....edino kaka P5K-E recimo da maš 16x/4x CF....ali pa kako P35 plato 8x/8x SLI recimo če maš že nujo za 2x grafi.....
z1ggy ::
seprav eno pravo plato se rabi.. jah nameraval sem kupit 2 grafe, sam zmeraj bol vidm da ta sli in cf ni lih tok hudo. bol ce bi kupu 1 8800 gts 512 g92.
od trgovin pa nevem, tiste u kranju vem da so ja, sam lih te majo drago... vsaj mislm, bom moral pogledat it.
no hvala
od trgovin pa nevem, tiste u kranju vem da so ja, sam lih te majo drago... vsaj mislm, bom moral pogledat it.
no hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | GeForce 8800GT (strani: 1 2 3 4 … 33 34 35 36 )Oddelek: Strojna oprema | 58338 (39365) | msms |
» | Rabim plata, procesor in rame. PredlogiOddelek: Kaj kupiti | 2091 (1533) | GrimReaper |
» | GeForce 8800 GT uradno predstavljena (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Grafične kartice | 12382 (12382) | PrimozR |
» | Dilema, AMD ali Intel, ATI ali nVidiaOddelek: Kaj kupiti | 1356 (920) | Kibby |
» | Primerna grafa za moje računalO! (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5404 (4446) | Klemzz |