Forum » Strojna oprema » audigy 4 in logitech z5400 težava...pomoč prosim
audigy 4 in logitech z5400 težava...pomoč prosim
cosmicsuper ::
Lp, sem ponosen lastnik audigy 4 in logitechovih zvočnikov z-5400. Že kakšno leto in več je vse delalo bp, včaraj pa sem opazil, da zvoka pri ac3 5.1 filmih. Povezavo imam preko spidf(tko nekako sej veste coax) in passthrough povsod. Vedno, ko je kakšen film v ac3 formatu, mi v spodnjem levem kotu napise, DD bitstream out , ...vglavnem, da gre zvok naprej in, da je DD. To je še vedno, le da potem, ni zvoka in tudi na konzoli od zvočnikon ne piše DD, in ni zvoka....ko pa gre za navaden stereo zvok je vse ok. prosim svetujte, kaj je narobe. Priznam, nisem se še precej ukvarju, dans popoldan bom priklopu en dvd, da vidim, če dela DD. Mogoče driverji, zvočna ali zvočniki( skatlica, ki dekodira DD), hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zvočniki Logitech Z-5500 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Kaj kupiti | 49969 (18463) | Matej_K |
» | [Hi-Fi] - DTS, Dolby Digital, Dolby Pro Logic II,... (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 7899 (6654) | gumby |
» | AC3 težaveOddelek: Zvok in slika | 2552 (1490) | franc3e |
» | Rabim pomoč PC-ojačevalec dolby digitalOddelek: Zvok in slika | 1431 (1189) | gumby |
» | zvočnikiOddelek: Kaj kupiti | 1756 (1254) | FANATIK |