Forum » Pomoč in nasveti » THUNDERBIRD - SAMOSTOJNO BRISANJE EMAILOV
THUNDERBIRD - SAMOSTOJNO BRISANJE EMAILOV
urukhai ::
Kot poštni odjemalec imam thunderbirda 1.5.0.13 vendar imam ta problem, da mi program samostojno vsake toliko časa pobriše sporočila čeprav imam v nastavitvah nastavljeno, da sporočila ostanejo toliko časa v mapi PREJETO dokler jih sam ne izbrišem. To se mi pojavlja že dalj časa oz. od samega začetka uporabe Thunderbirda.
Prav tako bi prosil priporočilo za morebitni drugi odjemalec, ki bi lahko bil boljši ( outlook ... ).
Pred tem sem uporabljal incrediemail s katerim nisem imel nobenih težav vendar v testih naj bi bil zelo slab odjemalec.
Hvala za odgovor, ker ga pri iskanju po forumu nisem našel.
Prav tako bi prosil priporočilo za morebitni drugi odjemalec, ki bi lahko bil boljši ( outlook ... ).
Pred tem sem uporabljal incrediemail s katerim nisem imel nobenih težav vendar v testih naj bi bil zelo slab odjemalec.
Hvala za odgovor, ker ga pri iskanju po forumu nisem našel.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Poštni odjemalci (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Programska oprema | 275939 (20870) | Matko |
» | Gmail backup, thunderbird, ...Oddelek: Programska oprema | 4978 (1417) | markhenry |
» | POP3 mail na več PCOddelek: Omrežja in internet | 3324 (3014) | axee |
» | Thunderbird spet v slovenščiniOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 11188 (9580) | ToniT |
» | Poštni strežnik kako?Oddelek: Omrežja in internet | 2326 (2192) | sloxl8 |