Forum » Strojna oprema » Asus A6KM problem
Asus A6KM problem
tribalxtr ::
Sem lastnik omenjenega prenosnika in sem naletel na problem pri inštalaciji kamere, ki je vgrajena v sam prenosnik. Ne najdem ali pa neznam inštalirati drajverjev, ki sem jih najdu na spletu kajti založil sem cd z drajverji ki sem ga dobil poleg prenosnika. Če bi kdo karkoli vedel oz. bi mu bil problem znan, bi lepo prosil za pomoč.
JayKay ::
za ta model asusa obstajata d-cam in bison kameri. odvisno katero imaš (mislim, da se da ločiti po id številki).
za visto bo malo večji problem kamero usposobit....
za visto bo malo večji problem kamero usposobit....
tribalxtr ::
Moja kamera je d-max in ko inštaliram drajverje še vedno kamera ne dela. Tudi ko preverim kodo oz. številko v upravitelju naprav po inštalaciji drajverjov ni nič. Ne vem kaj delam narobe. Če bi kdo vedel oz. znal naj mi prosim priskoči na pomoč.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tronote m85 zvokOddelek: Zvok in slika | 8201 (2390) | simongrega |
» | Moški nočejo brati navodil (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 7148 (4866) | Zheegec |
» | Windows Server 2003 - mnenje ? (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Operacijski sistemi | 30287 (13721) | darkolord |
» | Iz win vista na win xp na prenosnem računalnikuOddelek: Operacijski sistemi | 2037 (1732) | dejan707 |
» | kamera na zadku tovornjakaOddelek: Loža | 1651 (1298) | SkIDiver |