Forum » Pomoč in nasveti » network sharing ne deluje
network sharing ne deluje
Zoidberg ::
Pozdravljeni.
V domačem omrežju imam 6 računalnikov in na vseh so nameščeni Windows XP SP2. Mreža je postavljena preko routerja.
Sedaj pa problem. Jaz iz svojega računalnika ne moram dostopati do drugih računalnikov in drugi ne morajo dostopati do mene. Vsi ostali se med seboj normalno vidijo. Internet dela vsem in jaz lahko preko mreže igram igre ali pa recimo RDP-jam na en drug računalnik.
V my network places mi ne pokaže nobenega računalnika če pa vpišem notr ip od enega od njih mi pa vedno napiše tak error
kdo zna pomagati?
V domačem omrežju imam 6 računalnikov in na vseh so nameščeni Windows XP SP2. Mreža je postavljena preko routerja.
Sedaj pa problem. Jaz iz svojega računalnika ne moram dostopati do drugih računalnikov in drugi ne morajo dostopati do mene. Vsi ostali se med seboj normalno vidijo. Internet dela vsem in jaz lahko preko mreže igram igre ali pa recimo RDP-jam na en drug računalnik.
V my network places mi ne pokaže nobenega računalnika če pa vpišem notr ip od enega od njih mi pa vedno napiše tak error
kdo zna pomagati?
Just keep on trying, keep on flying. I will be the light.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sharing datotekOddelek: Omrežja in internet | 756 (628) | Wisor |
» | Switch ali router???Oddelek: Omrežja in internet | 3700 (2694) | Ursus |
» | C# databaseOddelek: Programiranje | 1386 (1229) | FXMagic |
» | povezava med dvema računalnikoma z limited userjiOddelek: Omrežja in internet | 1521 (1443) | pirx |
» | ne morem dostopat do mreznega racunalnika.Oddelek: Pomoč in nasveti | 2060 (1861) | Microsoft |