Forum » Strojna oprema » Asus eee PC
Asus eee PC
guardy ::
Jutri bo na Cebitu predstavljen Asus eeePC Next Generation.
Spremembe:
večji zaslon z 1024 x 600
1GB rama
8GB SSD
kamera bo mela 1,3 MP
cena: 399€
Več in slike: KLIK
Spremembe:
večji zaslon z 1024 x 600
1GB rama
8GB SSD
kamera bo mela 1,3 MP
Več in slike: KLIK
OmegaBlue ::
No to smo čakal :D
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
OrkAA ::
Dodaš še 50eu pa dobiš eno neprenosljivo gajbo je hotu rečt.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: OrkAA ()
OmegaBlue ::
Priročen je da ne vlečem svoje krave s sabo.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
daltonix ::
Na tem LINKU pravijo da bo 399€ verzija z 12GB diskom
Zgodovina sprememb…
- spremenil: daltonix ()
shivom ::
Ja,bo treba začet kr šparat. Večji ekran, več spomina, malce višje cena, ni problema bomo že počakali. Upam, da bo že kmalu v trgovinah...
[Odstranjena povezava - tukaj ne boš oglaševal]
[Odstranjena povezava - tukaj ne boš oglaševal]
Zgodovina sprememb…
- spremenil: OmegaBlue ()
deleted ::
Preden bo tole v Sloveniji...
Zanima me, kje je podatek o teži? Kje je kakšno uradno obvestilo o teh modelih (namreč o njih se že doolgo govori, do sedaj pa nisem zasledil ničesar, kar bi bilo res?)
Zanima me, kje je podatek o teži? Kje je kakšno uradno obvestilo o teh modelih (namreč o njih se že doolgo govori, do sedaj pa nisem zasledil ničesar, kar bi bilo res?)
mtosev ::
Super. zdaj mami ne bo premali zaslon.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
Bistri007 ::
Jaz ne upgradam svojega EEE dokler ne bo na Atomu. Za tiste, ki kupujete svoj prvi EEE pa se 2nd gen bolj splača kot prva, še posebej če odmisliš nadgradnjo na 1GB RAM in skoraj obvezen dokup 4GB+ SD kartice.
Največja napaka desetletja je bila narejena 4. novembra 2008
Oni so goljufali in Alah je goljufal, Alah je najboljši prevarant. (Koran 3:54)
Citiraj svetega očeta Benedikta XVI. in postani "persona rudis"...
Oni so goljufali in Alah je goljufal, Alah je najboljši prevarant. (Koran 3:54)
Citiraj svetega očeta Benedikta XVI. in postani "persona rudis"...
Tomay ::
Tudi jaz sem to čakal. Sicer bi bil še večji disk dobrodošel.
Tisti, ki pravite, da za dodatnih 50€ dobiš že "pravi prenosnik" se krepko motite. Če imate prenosnik na mizi in ga nikamor ne prenašate je čisto vseeno ali ima 1kg ali 5kg. Sam imam 2kg 14" IBM T42 pa se še mi zdi težek. Za kak spodoben ultraportable pa pod 1000€ ni nič pametnega.
Torej tisti ki ne potrebujete prenosnika si raje kupite desktop, tisti, ki pa zadevo v resnici okoli nosite, pa boste že razumeli.
Tisti, ki pravite, da za dodatnih 50€ dobiš že "pravi prenosnik" se krepko motite. Če imate prenosnik na mizi in ga nikamor ne prenašate je čisto vseeno ali ima 1kg ali 5kg. Sam imam 2kg 14" IBM T42 pa se še mi zdi težek. Za kak spodoben ultraportable pa pod 1000€ ni nič pametnega.
Torej tisti ki ne potrebujete prenosnika si raje kupite desktop, tisti, ki pa zadevo v resnici okoli nosite, pa boste že razumeli.
Voodoo 4Ever
Zheegec ::
Prebral sem, da naj bi ločljivost ostala enaka - torej 800x480. Če to drži, ne bo to nič posebnega. Če bo pa takšna, kot je napisano zgoraj, pa je to zmaga
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
kixs ::
večji zaslon s 1024 x 600
1GB rama
8GB SSD
kamera bo mela 1,3 MP
Koncno!
Zdej pa samo pocakajmo cca pol leta, da bo tole prislo ven in na prodajne police
lp
Upam seveda na prej... realno pa nekje do novega leta.
Sicer pa je dosti odvisno tudi od konkurence. Ce bo HP res izdal svojega nekje maja, potem bo tudi tale prej. Seveda pa je odvisno tudi od tega kateri chipset in procesor bo kateri uporabljal. Intel bo izdal Menlow/Silverthorne-a ob tem casu.
lp
Sicer pa je dosti odvisno tudi od konkurence. Ce bo HP res izdal svojega nekje maja, potem bo tudi tale prej. Seveda pa je odvisno tudi od tega kateri chipset in procesor bo kateri uporabljal. Intel bo izdal Menlow/Silverthorne-a ob tem casu.
lp
ronaldo ::
Nova verzija EEE pc-ja pride ven najkasneje junija. Hp EEE pc konkurenca pa v aprilu , tako da do poletja bomo imeli na voljo vec konkurence, kar je dobro za vse nas.
Eno so release datumi, drugo pa realnost, ko pride na prodajne police. Sicer smo EEE-je v Sloveniji dobili kar hitro, pa npr. na njih se vedno cakajo na finskem (pa verjetno se kje).
Bomo pocakali in bomo videli
Bomo pocakali in bomo videli
No, našel sem eno res luštno temo za svojega eee-ja:
Link
Nima tako široke start vrstice in res lepo zgleda. Še par hudih ikonc sm najdu pa stvarca rula.
Link
Nima tako široke start vrstice in res lepo zgleda. Še par hudih ikonc sm najdu pa stvarca rula.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: deleted ()
echoman ::
a mi lahko kdo pove, kje zamenam na primary device USB kluček, k hočem inštalirat Win XP Home Edition. Inštaliram po tem načinu, ki je tukaj
Hvala!
Hvala!
specterss ::
Jaz bom za svoj star prenosnik najprej še eno baterijo nabavil.
Sicer pa verjamem, da bodo pri nas kar hitro prišli, glede na to, kako so se s prvim potrudili.
Sicer pa verjamem, da bodo pri nas kar hitro prišli, glede na to, kako so se s prvim potrudili.
echoman ::
kixs97 hvala! naslednji erorr pa je, da mi kr neki napise, da je en error v winsih????? v biosinfo.inf napaka naj bi bla 18
jodlajodla:
naprej ti tezko pomagam, ker sam nisem nikoli instaliral preko USB kljucev in ne poznam postopka.
lp
naprej ti tezko pomagam, ker sam nisem nikoli instaliral preko USB kljucev in ne poznam postopka.
lp
Jah, če ti javi napako na windowsih, bo verjetno problem v tem, da si uporabil poškodovan cd, poškodovane datoteke? Predvidevam.
medvesekf ::
vidim da ste res pravi strokovnjaki za eee-je, pa me zanima ali je zelo komplicirano namestiti windowse xp?
Tega xandrosa ne kapiram . Nimam pjma kako se naloži kak program. Tu mislim kako ga razpakirati.
Tega xandrosa ne kapiram . Nimam pjma kako se naloži kak program. Tu mislim kako ga razpakirati.
Če vprašaš mene je inštalacija xp-jev sila enostavna in bi je bil sposoben izvesti prav vsak laik, tako po postopku inštalacije z USB-ja kot iz zunanjega cd-roma. Treba je mal znat angleško pa točno sledit navodilom pa so tip-top windowsi gor.
SumAm ::
ja 9" Eee bo zakon, sam vem, da bom svojega 7" kaj kmalu zamenjal zanj. še slo novica tukaj, če koga zanima.
steev ::
Pa ne bodo dajal prednaloženih winsov gor. Še dodate strošek. Vsak nej si da gor kar si hoče.
:|
perci ::
jodlajodla: Odpri si novo temo in ne smeti tule - vsak drugi post je tvoj. Tema je o EEE-pcju in ne o tem, kako se tebi zatakne čisto pri vsaki najmanjši oviri. Odpri si novo temo o instalaciji iz usb keya al karkoli ze pocnes. Tule smetis.
Potem je res, da bo 900 malo vecji od 701. Skoda Bo treba pocakat na uradne podatke o velikost in tezi. Pa kaj bo dejansko ponujal HP.
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: kuglvinkl ()
luggy ::
no one and nothing can't take that from ME. - Mike Vallely
taja13 ::
Na Enaa ponujajo poleg navadnega 701 se Surf razlicico, ki je cenejsa za 5 evrov, ima pa lotan pomnilnik, ce sem prav razumela, torej ni mozna nadgradnja in procesor je slabsi.
Ker sem v fazi nabave tega malcka (vecji laptop ze imam), me nekaj zanima, opazila sem namrec, da se na Bolhi kar nekaj rabljenih ze prodaja, je morda zacetno navdusenje ze uplahnilo po nenem mesecu?
Ker sem v fazi nabave tega malcka (vecji laptop ze imam), me nekaj zanima, opazila sem namrec, da se na Bolhi kar nekaj rabljenih ze prodaja, je morda zacetno navdusenje ze uplahnilo po nenem mesecu?
Zgodovina sprememb…
- spremenila: taja13 ()
JIM22 ::
Fantje a ste kej navijal tale EEE? Jest sem dal bios 0703 gor in naviu na 115fsb kar pride 1035mhz, probavam na 120 in ga zvije nekaj. Mogoče bo potrebn bios drug. Drugač pa 900mhz z low voltage. Več sledi v prihajajočih dneh.
Digitalni marketing, nastop na spletu v naročnikovem imenu.
Vsi na FB pridružite se itVision :)
Vsi na FB pridružite se itVision :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: JIM22 ()
rdecaluc ::
Lp.
Ali kdo ve kako bi lahko inštaliral tinyxp verzijo na eee pc -ja . Imam iso file , sedaj bi pa rad to spravil na usb ključ.. Gledal sem okoli pa najdem samo za navadne verzije .
Ali kdo ve kako bi lahko inštaliral tinyxp verzijo na eee pc -ja . Imam iso file , sedaj bi pa rad to spravil na usb ključ.. Gledal sem okoli pa najdem samo za navadne verzije .
Est modus in rebus. ,typos
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Asus EEE 1000HE (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Kaj kupiti | 19910 (12528) | Kleemen |
» | Nakup Netbook-aOddelek: Kaj kupiti | 4908 (3960) | __Devil__ |
» | Asus eeepc 1000h (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 9050 (7008) | MKC00 |
» | Kateri NetBook (SSD, 9"+...)Oddelek: Kaj kupiti | 4113 (2976) | antonija |
» | Computex 2008: MSI Wind in Asus Eee PC 901 (1000)Oddelek: Novice / Procesorji | 10070 (6343) | grmek |