» »

Asus eee PC

Asus eee PC

««
24 / 55
»»

nurmaln ::

rolihandrej
se bom mogu kako drugače znajti, pred 29.7 ne bo v sloveniji niti acerja niti asusa
"I will be quoted in someone's signature,
even if I have to do it myself!" - nurmaln

PrimozR ::

Bistri007 ::

Raje kupi 901 z Atomom, kot 900 s Celeronom.
Največja napaka desetletja je bila narejena 4. novembra 2008
Oni so goljufali in Alah je goljufal, Alah je najboljši prevarant. (Koran 3:54)
Citiraj svetega očeta Benedikta XVI. in postani "persona rudis"...

mar_tin ::

Novi Acer ZA 299 od 26. julija - Link

jest10 ::

Tale Acer bo super zadevščina. Pa še 2 reži za SDHC kartice ima, tako da se lahko original 8GB prostora konkretno razširi.

Jakob_X ::

Bi bilo lepo ce se kaksna od teh zadev pojavi tudi v sloveniji. Ima kdo kaksno informacijo kdaj in kje naj bi se pojavili?

DestySB ::

Eh, če jih bodo šele začeli "orenk" prodajat, verjetno še ne bodo takoj v SLO, saj nismo neki pomembneži.

PaX_MaN ::

Hočem 5 ur življenja z originalno baterijo, oštja!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: PaX_MaN ()

mtosev ::

Moja mama ima 900 xp model od 1.7:)

cena? 350funtov (postnina vsteta)
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

M-XXXX ::

Mimogrede se ga da dobivi v Slo za 400€, kar je VELIKO manj kot 350 funtov:D

roli ::

Grrrrr kako rad bi nekaj z večjim zaslonom kot 7" - problem je cena vsega skupaj in še večji problem je nedobavljivost le tega v Sloveniji. Do 29 julija, ko grem na morje pa bom težko dobil kaj drugega od eee 701. To mi gre precej na živce. Kake 350EUR bi še napraskal zanj več pa ne dam. Saj eee je luštkan vendar mi gre res v nos majček zaslon. Ostalih pa ni za dobit ali pa so predragi!
http://www.r00li.com

kmetek ::

M-XXXX kje?

V-i-p ::

Zaloga: NAROČENO!

Koliko staviš, da tega sploh še ni na zalogi?
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

Zdi se mi da je nekdo ravno v tej temi omenil da naj bi jih imeli (malo pobrskajte)

MrStein ::

Kaka je to akcija samo za SloTech na funtech ?
Cena je 259 EUR. Samo na gotovino.

Medtem ko ima comshop v redni prodaji za 248 EUR. Gotovina ali kartica (kreditna).
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

OmegaBlue ::

comshop ima kolikor vem surf modele
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

kixs ::

Pri obeh pise Surf. Poleg tega ima Funtech SSD z 4200 obrati :P

Poleg tega ima Funtech SSD z 4200 obrati :P

:D

hojnikb ::

ssd nima vrtjajov.to bo verjetn kapaciteta batarije
4200 mAh. :):):)

hojnikb:
sej lahko kliknes na linke, ki so par postov visje in bos videl kaj pise. Je pa logicno, da SSD nima obratov ;)

Sicer pa ima Eee bateriji 4400mAh ali pa 5200mAh kapacitete in ne 4200mAh.

strictom ::

Tisti 12" Dell je zanimiv. Če bo do konca jeseni v Slo ali pa kaki avstriji ga nabavim. Če ne pa MSI Winda.
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

janwoolf ::

Tisti 12" Dell je zanimiv. Če bo do konca jeseni v Slo ali pa kaki avstriji ga nabavim. Če ne pa MSI Winda.

keri dell? mi daš link :D. tud jz bi rd kupil 12"...
C2D E8400, Crucial Ballistix Tracer 2x1gb PC-8500,
P5K-E, XFX 8800GTS (G92) 512MB,Antec nine hundred
cooling 4x120mm and 1x200mm, Enermax Infiniti 650W

Kaka je to akcija samo za SloTech na funtech ?
Cena je 259 EUR. Samo na gotovino.

Medtem ko ima comshop v redni prodaji za 248 EUR. Gotovina ali kartica (kreditna).

Naj bi se cena magično spustila zdej. ;)

para-site ::

Comshop ima sedaj magično zvišano ceno 259EUR, so pa te cenovne vojne v času Slo-tech akcij že prav smešne...
Na Funtechu smo v vaše dodatno zadovoljstvo ceno sedaj še dodatno znižali. Velika večina prodajalcev ima cene okoli 289EUR in višje, tako da izjave, da je akcija slaba niso prav najbolj vmesne.

Lepo da ste popravili "tiskarskega skrata"* :)

*ceno in teh.podatke

Dr_M ::

Pohvake funtechu za take cene. Upam, da bo kej podobnega pri novejsih EEE-jih :) :))
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

SumAm ::

Evo fantje znane cene za Asus Eee PC 901, 904 in 1000 (za VB):

* Asus Eee PC 904: £269 ali 338,53€
* Asus Eee PC 901: £299 ali 376,28€
* Asus Eee PC 1000H: £349 ali 439,21€
* Asus Eee PC 1000: £369 ali 464,38€

Specifikacije.

+10-20% za SLO :)

Moj bratranec je nabavil eee 701 in po daljšem razmišljanju sem se odločil, da si za malo več denarja raje privoščim dlančnik.

Ampak to ni glavna tema tega sporočila - problem imava z nameščanjem Windows sistema. Poizkusila sva z malo lotanja in elektroniko nekega ohišja za zunanje diske narediti USB CD pogon. Ta je na hišnem računalniku delal na prenosniku pa se ni zgodilo nič. Sem pa šele danes opazil, da je bil CD pogon nastavljen na slave (gre se še za en starejši IDE pogon). Tako, da bi bil morda to vzrok.

Poizkusila sva tudi z USB ključom vendar pa nisva našla potrebnih programov - za nek vodič. Potem, ko sva pa našla potreben program pa tisti hudiček ni hotel formatirati USB ključka in se je sesul. Tako, da sami problemi s tem. Ima kdo kak vodič kako bi lahko namestil win XP?

SeeN000 ::

Zanima me kakšna je razlika med Asus 900, 901 in 904. Asus 1000 je precej večji kot 904, imam prav? Gdaj pa pride asus 901 v slovenske trgovine? Na tej povezavi sicer je asus z večjim zaslonom, vendar kateri model je to? Zanima me še če lahko kupim asusa z linuxom in dam potem XP gor. Prosim ne premikat teme ali pisati da tema obstaja bla bla, nimam časa iskati po 30 straneh. Hvala LP

Tukaj je tisti link ki sem ga omenil

http://www.ceneje.si/asus-prenosnik-eee...

poweroff ::

Poizkusila sva tudi z USB ključom vendar pa nisva našla potrebnih programov - za nek vodič. Potem, ko sva pa našla potreben program pa tisti hudiček ni hotel formatirati USB ključka in se je sesul. Tako, da sami problemi s tem. Ima kdo kak vodič kako bi lahko namestil win XP?

Po moje ne bo šlo. Win Xp očitno še ni dozorel za množično uporabo, manjkajo mu gonilniki, koda je slabo spisana in razen velikega marketinga za sabo nima nič.

Čaki malo - a sem to govoril o Linuxu ali o Windowsih?

Hmm, ne vem, sem pozabil.

P. S. Zakaj bi dajal gor WinXp, če pa je že nameščen OS, ki deluje kot je treba???
sudo poweroff

Zanima me kakšna je razlika med Asus 900, 901 in 904. Asus 1000 je precej večji kot 904, imam prav? Gdaj pa pride asus 901 v slovenske trgovine? Na tej povezavi sicer je asus z večjim zaslonom, vendar kateri model je to? Zanima me še če lahko kupim asusa z linuxom in dam potem XP gor. Prosim ne premikat teme ali pisati da tema obstaja bla bla, nimam časa iskati po 30 straneh. Hvala LP

Če bi le premaknil svojo leno rit in prebral 2 posta nad tabo Specs

Matthai XP bi imel zato ker windowse uporabljam že od začetka, v linuxih pa še nikoli nisem delal...ubistvu jih še videl nisem in zato bi rad imel "domači teren". A pol se neda kupiti linux različico asusa (ker ima več GB kot windows različica) in potem dati xp gor? Gdaj pa pride asus eee 901 na trg v slovenijo?

aja sory Matthai sem mislil da si name ciljal =)

Valda se da, sam je brezveze. V Linuxu boš mogoče na začetku malo trd, kar se tiče težjih nastavitev, potem ti bo pa zlaufalo.

Bom probu :). A je mogoče kak step by step tutorial (po možnosti video) kjer kaže in ti lepo opiše (za začetnike) kako namestiti XP na asus s pomočjo USB ključa? Pa še nekaj me zanima, če ima gdo že asusa eee 901...kere igre pa delajo na njem? da gladko delajo

Za XPje poglej po tejle temi, je isto kot za 701, smo že imeli enga lenuha. Glede špilov, za 701 je bil tut že seznam, za 900/901 pa ga IMO še ni oz. je enak 701 s to razliko, da zahtevni špili verjetno ne bodo delali (višja resolucija).

Zakaj bi dajal gor XP? Nimam pojma! Pač človek tako hoče. Čeprav bi sam raje dal gor kak MAndriva Linux (pa tudi za tega bi rabil CD).

Trrnutno ima na Xandrosu KDE in je zadovoljen - menda!

poweroff ::

A morda kdo ve koliko ponovnih pisanj zdržijo EEEjevi SSD diski?

Na http://www.ubuntu-eee.com berem članke o tem, kako podaljšati življenjsko dobo, pa me zanima ali je to res tak problem. Ker dvomim, da bom eee-ja imel več kot 7 let...
sudo poweroff

Gdaj pa pride v slovenske trgovine 901 pa 904?

hojnikb ::

Včeraj sem šev v nig bang in so rekli da asusa 901 še nebo (čeprav naj bi bil že zunaj) ker devajo v njega neke nove procesorje, boljše...mogoče gdo ve kaj o tem in gdaj bojo končno prišli na polica? isto me zanima gdaj bodo 904 na policah

KDAJ ne GDAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

iskra ::

SeeN000: Nove procesorje so že "zdevali" noter, ampak uvozniki nočejo spustiti novih Eeejev na naše police. Očitno je Slovenija en velik outlet, kjer se veliki proizvajalci znebijo na tone stare robe, Slovenclni pa jo veselo kupujejo po neznižanih cenah.
Ajow! 5 metru drow ...
Če bi imel Ronaldinho izvenzakonskega sina, bi se klical Bastardinho.

bluefish ::

če bi bila napaka samo v tej besedi; praktično je cel post ena "spakedranščina".

SeeN000 901 ima Atom procesor, 900 pa Celerona. Performančno sta zelo na istem, porabo pa ima Atom precej manjšo.

nurmaln ::

asusovih malčkov igurno ne bo še niti v septembru
"I will be quoted in someone's signature,
even if I have to do it myself!" - nurmaln

ma ko jebe tale asus, če ne znajo izdobaviti robe! MSI WIND upajmo da bo kmalu.
««
24 / 55
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Asus EEE 1000HE (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Kaj kupiti
22819922 (12540) Kleemen
»

Nakup Netbook-a

254909 (3961) __Devil__
»

Asus eeepc 1000h (strani: 1 2 )

929054 (7012) MKC00
»

Kateri NetBook (SSD, 9"+...)

374114 (2977) antonija
»

Computex 2008: MSI Wind in Asus Eee PC 901 (1000)

Oddelek: Novice / Procesorji
3410075 (6348) grmek

Več podobnih tem