Forum » Izdelava spletišč » javascript in avtomatski vpis mesta iz poštne št.
javascript in avtomatski vpis mesta iz poštne št.
wechta ::
Živijo, imam naslednjo nalogo pa me zanima če je že kdo kaj takega naredil:
Imam dva text inputa, v prvega vpišeš poštno številko, v drugega pa mesto.
In sedaj: ko vpišeš v prvega recimo 2000, se v drugega avtomatsko vpiše Maribor
In ko v drugega vpišeš Maribor, se v prvega vpiše 2000.
V obeh primerih se ob napačnem vnosu (recimo 6666) izpiše v drugem, da je številka/mesto napačno.
Bazo vseh mest in poštnih imam.
Thnx
Imam dva text inputa, v prvega vpišeš poštno številko, v drugega pa mesto.
In sedaj: ko vpišeš v prvega recimo 2000, se v drugega avtomatsko vpiše Maribor
In ko v drugega vpišeš Maribor, se v prvega vpiše 2000.
V obeh primerih se ob napačnem vnosu (recimo 6666) izpiše v drugem, da je številka/mesto napačno.
Bazo vseh mest in poštnih imam.
Thnx
Ice-Heki ::
Hei
Ja sem delal že nekaj časa nazaj v kombinaciji s PHPjem (vse pošte so bile v MySQL bazi):
Evo zadeva je pa taka ... hm, zakaj ne najdem nikjer knofa za vnos kode? A ST tega nima?
Mi non stop meče vn napake! Tako da si poglej primer na: http://dev.ice-heki.com/something.txt
Zadeva je stara, copy / paste iz maila, ko sem nekoč nekomu pomagal nekaj programirati, tako da ne vem, ali dejansko koda deluje (naj bi).
Če bodo težave pa povej ...
Ja sem delal že nekaj časa nazaj v kombinaciji s PHPjem (vse pošte so bile v MySQL bazi):
Evo zadeva je pa taka ... hm, zakaj ne najdem nikjer knofa za vnos kode? A ST tega nima?
Mi non stop meče vn napake! Tako da si poglej primer na: http://dev.ice-heki.com/something.txt
Zadeva je stara, copy / paste iz maila, ko sem nekoč nekomu pomagal nekaj programirati, tako da ne vem, ali dejansko koda deluje (naj bi).
Če bodo težave pa povej ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vpis na srednjo šolo za status (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Šola | 202437 (41254) | Filip8 |
» | Denar ni prišel na TRROddelek: Loža | 4771 (3426) | Enterprise |
» | Omejitev vpisa -> minimum točkOddelek: Šola | 7167 (6581) | Velki |
» | [Excel]Kako izvleči vrednost?Oddelek: Programiranje | 3785 (3508) | Mobidick |
» | Multi-boot problemOddelek: Operacijski sistemi | 1385 (1300) | CCfly |