Forum » Pomoč in nasveti » Firefox in cpu
Firefox in cpu
kilobajt ::
Pozdravljeni.
Imam en majhen problemcek z firefox-om... Zadnjih par tednov mi konstantno obremenjuje procesor z najmanj 60%, vsasih pa zraste tudi cez 80%...Ponavadi imam nalozenih 5-8 videotov na YT, pa se kaksen zavihek. Tudi ce ga sploh ne rabim in so vsi videoti izkljuceni obremenitev procesorja ne pade pod 60%... Imam pentiuma M 2.16GHz, pa DELL - ovega notebooka.. Poskusil sem tudi na novo naloziti firefox 2.0, vendar je bilo isto, mogoce par % boljse... Ce bi kdo imel kaksno idejo kaj bi lahko se poskusil, se priporocam....
Hvala vsem za odgovore...
Imam en majhen problemcek z firefox-om... Zadnjih par tednov mi konstantno obremenjuje procesor z najmanj 60%, vsasih pa zraste tudi cez 80%...Ponavadi imam nalozenih 5-8 videotov na YT, pa se kaksen zavihek. Tudi ce ga sploh ne rabim in so vsi videoti izkljuceni obremenitev procesorja ne pade pod 60%... Imam pentiuma M 2.16GHz, pa DELL - ovega notebooka.. Poskusil sem tudi na novo naloziti firefox 2.0, vendar je bilo isto, mogoce par % boljse... Ce bi kdo imel kaksno idejo kaj bi lahko se poskusil, se priporocam....
Hvala vsem za odgovore...
ant ::
odpri eno stran brez reklamnih sporočil npr. kakšen forum in glej ali je isto obremenjen.
možno, da kakšne reklame kurijo cpu.
LP
možno, da kakšne reklame kurijo cpu.
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izšel Firefox 58 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 20030 (13786) | Ales |
» | Firefox in vtičnikiOddelek: Pomoč in nasveti | 3799 (2480) | Anney |
» | Počasno delovanje brskalnikovOddelek: Omrežja in internet | 3189 (2829) | Bakunin |
» | Katere komponente za pisarniški računalnik - SSD disk da ali ne? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 11567 (10467) | gruntfürmich |
» | Večina arhivov dobim CRC error!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1974 (1974) | tsatthoggua |