Forum » Programska oprema » kazalo v open office
kazalo v open office
Volk| ::
S punco sma obupala....naredima kazalo v open officu toda ne znama naret, da je kazalo link na določeno poglavje.
Če kdo ve se priporočama! Uporabljama open office 2.3
Hvala
Če kdo ve se priporočama! Uporabljama open office 2.3
Hvala
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
kajpravis ::
Saj ti sploh ni treba dalat kazala v naprej, le uporabi oblikovanje in potem le ustvariš kazalo vsebine, slik, prilog, ... . Drugače pa poglej v eknjigo "Hitri vodnik po open office.pdf"
saj sem ga pol kreiral....vse naredi ok, samo link ne deluje.
Bom si pa pogledal knjigo.Mogoče tam najdem.
Hvala za nasvet
Bom si pa pogledal knjigo.Mogoče tam najdem.
Hvala za nasvet
Torej meni je uspelo. In sicer, ko vstavljaš kazalo,greš na tab vnosi. Tam imaš polje zgradba. Tam kjer hočeš da se povezava začne, klikneš in klikneš na hiperpovezava (znakovni slog daj povezava kazala), tam ko se prične pa spet klikneš hiperpovezava, da se ti povezava zaključi (spet povezava kazala). Recimo potem to zgleda tako:
LS E# E LE
Seveda lahko polja poljubno dodajaš. Ko to narediš pri LS in LE, klikneš na uredi in pod Povezano z izbereš Vnos v glavno kazalo. To kasneje deluje, če klikneš z Ctrl+Klik.
LS E# E LE
Seveda lahko polja poljubno dodajaš. Ko to narediš pri LS in LE, klikneš na uredi in pod Povezano z izbereš Vnos v glavno kazalo. To kasneje deluje, če klikneš z Ctrl+Klik.
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Ej, hvala ti.Jaz sicer nisem skapiral, je pa punca , ki mi je kasneje razlozla, kak si mislil. Saj je ful simpl.
Hvala se ti enkrat.
Mogoce se vprasanje...pozna kdo baze MS acces ali open office base?
Kaj je boljse? Pustmo to kaj je free....kaj je bolj prenosljivo, kompartibilno, lazje za naucit?
Kak dober tutorial? Na guglu jih je sicer malo morje...
Hvala se ti enkrat.
Mogoce se vprasanje...pozna kdo baze MS acces ali open office base?
Kaj je boljse? Pustmo to kaj je free....kaj je bolj prenosljivo, kompartibilno, lazje za naucit?
Kak dober tutorial? Na guglu jih je sicer malo morje...
Khm ja, sem morda malo nerodno vse skupaj zapisal
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | OpenOffice neodvisen od Oracla, po novem LibreOffice (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 36346 (31588) | Icematxyz |
» | Izšel drugi servisni paket popravkov za Office 2007Oddelek: Novice / Varnost | 3960 (2769) | ender |
» | Word - SlikeOddelek: Programska oprema | 1466 (1466) | roli |
» | komercalizacija operacijskega sistema (strani: 1 2 3 )Oddelek: Operacijski sistemi | 7774 (6137) | buneech |
» | OpenOffice.org v obleki KDEOddelek: Novice / Pisarniški paketi | 3472 (3472) | Roadkill |