Forum » Operacijski sistemi » BOOTMGR is missing (VISTA)
BOOTMGR is missing (VISTA)
wooted ::
imam visto ultimate... diski so: C (sistemski 160Gb), D (prazen, kaže zasedenost 100Mb - 20Gb), E (file 320Gb), F (file - 320Gb);
ker potrebujem disk D (20Gb), sem izklopil računalnik in odklopil disk. Ko sem računalnik vklopil mi je kmalu po BIOS warmup-u napisalo zgornje sporočilo. Vista se ne zažene brez tega diska pa če 100x naredim repair iz inštalacijskega DVD-ja.. Ubistu sploh ne najde viste če le ta disk ni vkloplen. Čeprav dam load drivers ne morem in ne morem najti prave zadeve prosim za pomoč
ker potrebujem disk D (20Gb), sem izklopil računalnik in odklopil disk. Ko sem računalnik vklopil mi je kmalu po BIOS warmup-u napisalo zgornje sporočilo. Vista se ne zažene brez tega diska pa če 100x naredim repair iz inštalacijskega DVD-ja.. Ubistu sploh ne najde viste če le ta disk ni vkloplen. Čeprav dam load drivers ne morem in ne morem najti prave zadeve prosim za pomoč
- spremenil: wooted ()
Tr0n ::
Disk D je morda particija D, ki je del sistemskega diska. Just a wild guess. :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tr0n ()
wooted ::
ne ni... v disk managementu piše da je system-ski disk, čeprav na njem nimam nič.. če bi lahko ta bootmgr nekako prekopiral bi šlo?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Saj se ne more zgoditi meni - izbris particije wtf? (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 4854 (3836) | Dejk0 |
» | Windows 7 - filanje diska C:Oddelek: Operacijski sistemi | 2545 (2141) | amigo_no1 |
» | Problemi s trdim diskomOddelek: Strojna oprema | 1073 (944) | Pegart |
» | WD 200 GB ataOddelek: Pomoč in nasveti | 2307 (2088) | Gutjerez |
» | Hitri diski proti RAID-uOddelek: Novice / Diski | 4817 (3646) | LuiIII |