Forum » Pomoč in nasveti » taskbar problemi v winXP
taskbar problemi v winXP
m a j c i ::
Pozdrav, upam da mi bo kdo lahko pomagal,
prebrskala sem že veliko forumov, ampak nisem našla kaj uporabnega.
V zadnjih par dneh je začel nepravilno delovati taskbar. Kadar imam odprtih več oken ne morem več navigirati med njmi v taskbaru, oz lahko če sem res vztrajna in večkrat kliknem na pomanjšano okno, pa še takrat ni sigurno da se bo odprlo čez prejšnje. Včasih se potem zgodi, da se kot aktivnih pokaže več oken, ampak se ne zamenjajo na ekranu. Res je moteče in zelo upočasni delo.
Poskusila sem že z opcijo lock pa ni pomagalo.
Pred nekaj časa sem pa že opazila, da se windows ne ustavlja več tako kot bi se moral, in sicer kadar izklapljam računalnik ali ga ponovno zaženem, se odzove šele po 2. ali 3. poskusu. Nisem polagala veliko pozornosti na to, vendar... ne vem če je tu povezava.
Zelo nerada bi še enkrat nalagala cel sistem, upam da ma kdo kak predlog.
Hvala.
prebrskala sem že veliko forumov, ampak nisem našla kaj uporabnega.
V zadnjih par dneh je začel nepravilno delovati taskbar. Kadar imam odprtih več oken ne morem več navigirati med njmi v taskbaru, oz lahko če sem res vztrajna in večkrat kliknem na pomanjšano okno, pa še takrat ni sigurno da se bo odprlo čez prejšnje. Včasih se potem zgodi, da se kot aktivnih pokaže več oken, ampak se ne zamenjajo na ekranu. Res je moteče in zelo upočasni delo.
Poskusila sem že z opcijo lock pa ni pomagalo.
Pred nekaj časa sem pa že opazila, da se windows ne ustavlja več tako kot bi se moral, in sicer kadar izklapljam računalnik ali ga ponovno zaženem, se odzove šele po 2. ali 3. poskusu. Nisem polagala veliko pozornosti na to, vendar... ne vem če je tu povezava.
Zelo nerada bi še enkrat nalagala cel sistem, upam da ma kdo kak predlog.
Hvala.
solatko ::
Malo bo potrebno počistit register s kakšnim cccleanerjem ali kaj podobnega. Med delom se v registru nabere cel kup svinjarije, ki upočasni računalnik. Počistit je treba temporay faile in ostale zadeve. Če se na to ne spoznaš, je najbolje, da ti to naredi kolega, ki stvar obvlada.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenosnik - ob mirovanju ne zatemni ekranaOddelek: Pomoč in nasveti | 5520 (5126) | win64 |
» | XP->Vista izboljšave in popravki (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 6523 (3434) | MrStein |
» | Windows 7 zbral največ prednaročil v zgodovini Amazon.co.uk (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 15475 (10386) | nekikr |
» | čemu hitrejši HDD (SSD) ob velikih količinah poceni RAMaOddelek: Operacijski sistemi | 1658 (1291) | bluefish |
» | Prvi koraki po Windows Visti (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 13840 (8887) | 64202 |