» »

Program za glasovno upravljanje z računalnikom

Program za glasovno upravljanje z računalnikom

dov1234 ::

Čao!

A kdo mogoče ve za kak dobr program za windows xp da prepoznava in uporablja besede.
Trenutno imam program za besedilo in deluje supr samo rabim pa tudi za upravljanje z windows xp naprimer za odpiranje in zapiranje oken in za brskanje po internetu, zaganjanje programov ali pa celo za igranje iger in to vse preko glasa...

Prosim če kdo ve za ime kakšnega takega dobrega programa napiši...

residual ::

bluefish ::

Sanjaj naprej.
Sicer je ta stvar res prisotna v Win in deluje v povezavi z office, vendar pa boš zadevo težko pripravil do delovanja v igrah. Sicer sem že dolgo časa nazaj zasledil igro, ki prepoznava govor in tako upravljaš tudi enote (strategija), vendar pa so jo v vseh testih popljuvali - pravzaprav si lahko rekel karkoli, pa so enote nekaj naredile.

Prav tako je malo verjetno, da obstaja kaj takega za upravljanje win [v duhu posta pred mojim vidim, da se motim].

Si pa prav težko predstavljam nekoga, ki se pogoarja z računalnikom :D .

Zgodovina sprememb…

• spremenil: bluefish ()

residual ::

Prav tako je malo verjetno, da obstaja kaj takega za upravljanje win.

sem testiral na XP in bil presenečen nad zmogljivostjo a ne nad odzivnostjo.

Dragon lepo deluje, je pa kar sistemsko požrešen. V XPjih deluje Ok, seveda ko opraviš trening in dokler se program ne prilagodi tvojemu izgovarjanju besed. Počneš lahko marsikaj, ni pa vedno zanesljivo! tudi počasno je včasih.

Za office podporo je zanimiv, namenjen pa mogoče bolj handikepiranim osebam.

Za igre nevem če je zadeva uporabna - počasna odzivnost (reda sekund) za izvedeno akcijo .

NA IJS so razvili program Govorec, ki je bil včasih zastonj za testne namene, sedaj pa ne vem, mislim da ga trži AMEBIS.

[brez nelegalne vsebine --omy]

Zgodovina sprememb…

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nakup All-in-one

Oddelek: Kaj kupiti
306810 (5495) Mravlek
»

Alternative iPadu (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Android
7218618 (16180) Stark
»

Ubuntu vs xp

Oddelek: Operacijski sistemi
162052 (1623) Jan987
»

intranetna stran

Oddelek: Izdelava spletišč
282495 (1941) ThinMan
»

Iskanje z Googlom - tokrat lokalno (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
548099 (8099) mp218

Več podobnih tem