Forum » Omrežja in internet » Kako priklopiti W-LAN telefon na splet, če je na voljo le LAN?
Kako priklopiti W-LAN telefon na splet, če je na voljo le LAN?
tomaz321 ::
Iščem ideje, kako bi bilo to mogoče izvesti. Problem je namreč sledeč- imam N95 in tam kjer je w-lan ni problema dostopati do interneta, velikokrat pa se mi je že zgodilo (po raznih hotelih,....), da sem imel na voljo zgol direktni kabelski (utp) oz. LAN priključek, s katerim pa si nisem mogel čisto nič pomagati. Zanimajo me vaši predlogi oz. možne rešitve, kako bi se lahko v tem primeru priklopil na splet preko lana. Jaz sem imel nekaj v mislih:
1. ali obstaja mogoče kakšen adapter, ki omogoča direktem priklop telefona na utp kabel?
2. ali obstaja kakšen res mini router (žepni), ki ga priklopiš na utp in samo spremeni tisto povezavo v brezžično?
Kaj predlagate/mislite/veste/svetujete ?????
1. ali obstaja mogoče kakšen adapter, ki omogoča direktem priklop telefona na utp kabel?
2. ali obstaja kakšen res mini router (žepni), ki ga priklopiš na utp in samo spremeni tisto povezavo v brezžično?
Kaj predlagate/mislite/veste/svetujete ?????
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DATA in TV po enem UTP kablu (siol)Oddelek: Omrežja in internet | 4513 (3565) | r0b3rt |
» | Postavitev domačega omrežjaOddelek: Omrežja in internet | 6139 (5784) | SeMiNeSanja |
» | WL-500g routerOddelek: Pomoč in nasveti | 967 (881) | OldSkul |
» | wireless LAN (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4766 (3519) | pujsek_ |
» | LAN v Sloveniji ? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5154 (4349) | PaJo |