Forum » Pomoč in nasveti » Laser ali laserski kazalniki
Laser ali laserski kazalniki
slinko ::
Pozdravljeni!
Ali mogoče kdo ve kje bi dobil laserski kazalnik? Lahko je v obliki svinčnika ali pa tisti čisti navaden, kakršnega se je včasih dalo dobit v kakšnih kampih na morju. Kličem vsepovsod pa nikjer nimajo. Razen nekje po naročilu ampak to bi trajalo, jaz pa bi rabil v petek za prezentacijo diplome. Sicer mam enega doma ampak sem včeraj ugotovil da je pokvarjen ko sem menjal baterije. Sem stvar videl tudi po internetu ampak so po 30 in več evrov jaz pa bi čim ceneje, ker rabim samo za tistih petnajst minut.
Za odgovore se vam že v naprej zahvaljujem.
Ali mogoče kdo ve kje bi dobil laserski kazalnik? Lahko je v obliki svinčnika ali pa tisti čisti navaden, kakršnega se je včasih dalo dobit v kakšnih kampih na morju. Kličem vsepovsod pa nikjer nimajo. Razen nekje po naročilu ampak to bi trajalo, jaz pa bi rabil v petek za prezentacijo diplome. Sicer mam enega doma ampak sem včeraj ugotovil da je pokvarjen ko sem menjal baterije. Sem stvar videl tudi po internetu ampak so po 30 in več evrov jaz pa bi čim ceneje, ker rabim samo za tistih petnajst minut.
Za odgovore se vam že v naprej zahvaljujem.
marsovcek ::
Kaj pa če bi si za predstavitev diplome kazalnik izposodil na faksu? (malo zateži mentorju )
perci ::
To ma danes že vsak malo boljši projektor priloženo. Hočem rečt, da ga na faksu verjetno imajo.
slinko ::
Naj povem da sem ga dobil v Postojni v DZS-ju. Stane nekaj manj kot 20€.
No pa vseeno hvala za odgovore.
LP!
No pa vseeno hvala za odgovore.
LP!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Visoka šola (program Informatika in tehnologije komuniciranja) proti višji šoli (prog (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 7957 (7146) | Vazelin |
» | Zagovor diplome (strani: 1 2 3 )Oddelek: Šola | 52208 (31773) | gzibret |
» | Finančna kriza dviguje vpis v študije računalništva (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 36647 (32442) | AndrejO |
» | Goljufiva izobrazba (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Šola | 34819 (27827) | celada |
» | prepisovanje na maturi NEXT GEN - how to (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 12331 (8836) | Pro |