Forum » Pomoč in nasveti » Izguba podatkov
Izguba podatkov
ant ::
čao
kupil sem nov disk in postavil sistem, nato pa sem hotel na starem disku s programom partition magic združiti dve particiji, nakar sem dobil error sporočilo. operacija je bila prekinjena in od tedaj disk ni več viden. nato sem s programom easy recovery pro obnovil podatke iz ene particije, vendar je problem, da so datoteke neuporabne. torej slike se ne pokažejo, videi pravtako ne, kot tudi vse ostalo. ko pogledam velikost je pa za sliko okoli 2mb, kar pomeni, da je velikost ista.
ali obstaja še kakšen boljši program? kako naj drugače dobim podatke nazaj?
hvala
kupil sem nov disk in postavil sistem, nato pa sem hotel na starem disku s programom partition magic združiti dve particiji, nakar sem dobil error sporočilo. operacija je bila prekinjena in od tedaj disk ni več viden. nato sem s programom easy recovery pro obnovil podatke iz ene particije, vendar je problem, da so datoteke neuporabne. torej slike se ne pokažejo, videi pravtako ne, kot tudi vse ostalo. ko pogledam velikost je pa za sliko okoli 2mb, kar pomeni, da je velikost ista.
ali obstaja še kakšen boljši program? kako naj drugače dobim podatke nazaj?
hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | težave z zagonom računalnika po kloniranju diskovOddelek: Pomoč in nasveti | 5623 (4629) | gruntfürmich |
» | HP prenosnik formatiranje, resize particijeOddelek: Pomoč in nasveti | 2023 (1911) | 1309976 |
» | Trdi disk deluje počasi.Oddelek: Strojna oprema | 1821 (1544) | fabi1 |
» | Zamenjava elektronike na diskuOddelek: Strojna oprema | 1813 (1554) | Azrael |
» | Kam gre 1gb diska?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2034 (1595) | alum |