» »

daljinec za tv (kateri univerzalc)

daljinec za tv (kateri univerzalc)

hokuto ::

spet rabim nov daljinec, ker so tej pripomocki ocitno katastrofalne kvalitete, saj redno hirajo gumb po gumb - zmeraj manj rad gumb da kaj od sebe, do trenutka, ko postane cisto neuporaben. in tako zmeraj vec gumbov (niti ne nujno glede na pogostnost uporabe!), dokler se tudi preko ovinkov naprave ne da vec normalno uporabljati. tako je pri prejsnji televiziji odpovedal originalni in kasneje univerzalni philipsov daljinec, zdaj pa ze po par letih se daljinec nove panasonic televizije.

v bigbangu kjer sem kupil tv, mi novega originalnega niso ponudili, tako da mi ostane le nakup univerzalca, zdaj pa me zanima katerega se splaca kupiti. zazeljeni so seveda cimboljsi gumbi, "iz skatle" se mora razumet s panasonic tv, ker ga bom z na cetrt delujocim originalom lahko bolj malo naucil, naj nima premalo gumbov. nizja kot je cena, boljse je seveda, ker se mi zdi neumno drago placevati nekaj, kar po izkusnjah sodec zelo nerado deluje spodobno dolgo.
doke!

eVro ::

Logitech Harmony 525.

Sam imam sicer 555 in je super stvar.

BTW: A ti nimaš občutka za tehnične stvari ali samo tako veliko gledaš TV?

Ja, pa sej vem da današnja kitajska plastika ni neki hudo kvalitetna.

hokuto ::

thx bom pogledal. glede tvojega btw pa takole... gledam tv/uporabljam daljinca ne prav dosti, saj sem recimo na tem zadnjem menda samo 1x zamenjal baterije, pa gumbi ze odpovedujejo, "obcutka" za tehnicne stvari mi pa tudi ne manjka, ce primerjam s prijatelji ga imam celo nadpovprecno. problematicni daljinc na zunaj zgleda skoraj kot nov, razen 2-3 gumbov kjer je print rahlo zlizan, pa tej gumbi se delajo, nekateri drugi, ki se jim uporaba nic ne pozna, pa ne. sej meni se tudi ne zdi normalno, da gumbi zacnejo tako hitro odpovedovat, samo ne vidim razloga za to pri uporabi, ker kot receno sem prej pazljiv kot malomaren.
doke!

xabre ::

imam univerzalca iz bauhausa za 4€, prijetni knofi, pa če se ti ga da sprogramirat.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Usb port na lcd tv lg (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Zvok in slika
392105881 (46325) kitka77
»

Težava z daljincem za TV

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
124358 (4051) cegu
»

Pretvornik analogno-digitalno za tv

Oddelek: Zvok in slika
228252 (7869) klemen91
»

Moški nočejo brati navodil (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / --Nerazporejeno--
897118 (4836) Zheegec
»

Pravno tehnično vprašanje

Oddelek: Loža
111491 (1256) Eschelon

Več podobnih tem