Forum » Na cesti » Avtoradio - združitev 2 kanalov?
Avtoradio - združitev 2 kanalov?
Stipex ::
Pozdrav, nekaj me zanima, ker nimam ravno veliko pojma o elektroniki.
Imam JVC avtoradio 4x50W, 2 zvočnika spredaj v vratih, zadaj v vratih pa jih nimam, ampak imam manjši pasivni nizkotonec v pritljažniku. Zanima me ali lahko združim dve žice po 50W (L in D), tako da bo en sam mono izhod 100W samo za nizkotonec zadaj? Toliko da bi imel zvočnik rahlo več moči, ne mislim pa nabijati, drugače bi kupil ojačevalec + woofer komplet.
Je možno to narediti?
LP
Imam JVC avtoradio 4x50W, 2 zvočnika spredaj v vratih, zadaj v vratih pa jih nimam, ampak imam manjši pasivni nizkotonec v pritljažniku. Zanima me ali lahko združim dve žice po 50W (L in D), tako da bo en sam mono izhod 100W samo za nizkotonec zadaj? Toliko da bi imel zvočnik rahlo več moči, ne mislim pa nabijati, drugače bi kupil ojačevalec + woofer komplet.
Je možno to narediti?
LP
- zavaroval slike: Azrael ()
drVrh ::
lp
pojdi do najbljižje avtomehanične delavnica pa rečt da bi to rad naredo in če je mogoče naj ti kr oni nardijo pa mamo prosi če ti da gnar
(Nikola Tesla)
pojdi do najbljižje avtomehanične delavnica pa rečt da bi to rad naredo in če je mogoče naj ti kr oni nardijo pa mamo prosi če ti da gnar
(Nikola Tesla)
Scorpia ::
Uglavnem pioneer radiji to podpirajo sam vseno je vse skupaj za bass švoh, JVC te možnosti nima. Več tega imaš napisano na avtoakustiki.com Če lahko kupiš ojačevalec + woofer, to tudi naredi. Pa če že kupuješ kupi 4 kanalen ojačevalec da boš imel sprednji sistem tudi na ojačevalec da ti woofer sprednji sistem ne preglasi v primeru če boš hotel imet dost močen woofer. Monoblok ojačevalec pa ne kupuj ker so dražji od dvokanalnih in po kvaliteti zvoka niso nič boljši.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Scorpia ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Avtoakustika (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Kaj kupiti | 35716 (8518) | darck |
» | kupujem avtoradio (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 5101 (3389) | miraldi |
» | Zvočniki za v avtoOddelek: Zvok in slika | 5466 (4747) | kumby |
» | Priklop radio stolp zvočnikov na avtoradioOddelek: Na cesti | 5048 (4632) | jest10 |
» | AvtozvočnikiOddelek: Zvok in slika | 4481 (4094) | kokos25 |