Forum » Programska oprema » Error message "Windows cannot find c:/windows/sdrive/.
Error message "Windows cannot find c:/windows/sdrive/.
domzi ::
Živjo, ves obupan se obračam na vas...in sicer preblem je sledeč, sistem mi javi napako: Error message "Windows cannot find c:/windows/sdrive/
Probal sem že vse mogoče sistem sem 2x formatiral in na novo naložil xpje pa isto...
Napaka se je pojavila kar na enkrat in pred tem je že dolgo delalo... Ko to napako napiše mi internet ne dela več in pa v sistem se po restartu ni možno logirati...
Probal sem že vse mogoče sistem sem 2x formatiral in na novo naložil xpje pa isto...
Napaka se je pojavila kar na enkrat in pred tem je že dolgo delalo... Ko to napako napiše mi internet ne dela več in pa v sistem se po restartu ni možno logirati...
OmegaBlue ::
To mapo kreira virus, ki ga ti izgleda nabašeš takoj ko reinštaliraš in odpreš IE. Daj namesti si nek spodoben antivirus in firewall preden se priklapljaš na internet.
In o tej "napaki" izveš malo morje če samo napišeš v google.
In o tej "napaki" izveš malo morje če samo napišeš v google.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Čuden windows 7 problemOddelek: Pomoč in nasveti | 841 (712) | BorutK-73 |
» | Licenčni windowsiOddelek: Operacijski sistemi | 3529 (3021) | feryz |
» | VUPEN že odkril ranljivosti v Windows 8Oddelek: Novice / Varnost | 5279 (4047) | ender |
» | Windows 7 - problemaOddelek: Operacijski sistemi | 3817 (3171) | nuuush |
» | Windows XP SP2 (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Operacijski sistemi | 47461 (21138) | R33D3M33R |