Forum » Pomoč in nasveti » TOSHIBA TECRA A8-slika pri predvajanju filmov ni izostrena
TOSHIBA TECRA A8-slika pri predvajanju filmov ni izostrena
punisher16 ::
Torej, pri omenjenem prenosniku(os windows vista) dela vse normalno, driverji za grafiko inštalirani, ...vse dokler ne predvajam filma(dvdrip, predvajalnik bs player, kodeki K-lite mega codec pack), pri katerem se pri predvajanju slika vidi malo manj izostreno kot pri pc-ju in prejšnjem prenosniku(toshiba satellite pro,letnik 2002).Ob likih so take majhne pikice, ki spremljajo vsak premik. Zdej nevem, al je to zarad zaslona, al zarad kodekov, alpa je grafa tok slaba(Mobile Intel® 945GM Express Chipset Family (224 MB)). Problem se mi pokaže tudi ko slike povečujem. Ob privzeti velikosti so slike zelo dobro izostrene, ko pa minimalno povečam sliko, se že ostrina bistveno zmanjša, kar se mi pri prejšnjem prenosniku ni dogajalo. Mate kakšen predlog kaj bi bilo narobe, ali sem samo js tako občutljiv??
white trash hero
- spremenilo: punisher16 ()
jan01 ::
Najprej probaj predvajati z vlc. Je kaj bolje? Če da(in v bistvu tudi če ne) naredi:
1.odinstaliraj k-lite
2. posnemi najnovejši ffdshow
3.predvajaj s media player clasic in se znebi bugastega bsplayerja. Če ti media player classic ni všeč(nima skinov), sprobaj gom player
1.odinstaliraj k-lite
2. posnemi najnovejši ffdshow
3.predvajaj s media player clasic in se znebi bugastega bsplayerja. Če ti media player classic ni všeč(nima skinov), sprobaj gom player
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DivX codec nadomestilo - ffdshow kodek (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 59338 (14486) | BaRtMaN |
» | kodekiOddelek: Zvok in slika | 3263 (2282) | matmel |
» | Kaj je kodek? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12624 (10479) | Jst |
» | HD predvajanje filma- zaostajanje zvoka!Oddelek: Zvok in slika | 3407 (2999) | Golden eye |
» | Keri kodek paket? (hitro prosim)Oddelek: Zvok in slika | 1825 (1510) | zajc |