Forum » Operacijski sistemi » problem s kopiranjem
problem s kopiranjem
nixpr0 ::
Zdravo!
Mam en problem v windows xp (sp 2 seveda). Stvar je taka da usakič ko hočm katerokoli datoteko kopirat v msn al pa v katerikoli urejevalnik besedila itd.. mi napiše copyright material! zdj ne vem al sm pr kšnih nastavitvah u windowsih mogoče kej prtisnu ponesreč al pa kej tazga..sam se že kr neki cajta matram pa nism nč nouga ugotovu..
a mogoče kdo lahko kakorkoli pomaga glede tega?
hvala že unaprej!
Mam en problem v windows xp (sp 2 seveda). Stvar je taka da usakič ko hočm katerokoli datoteko kopirat v msn al pa v katerikoli urejevalnik besedila itd.. mi napiše copyright material! zdj ne vem al sm pr kšnih nastavitvah u windowsih mogoče kej prtisnu ponesreč al pa kej tazga..sam se že kr neki cajta matram pa nism nč nouga ugotovu..
a mogoče kdo lahko kakorkoli pomaga glede tega?
hvala že unaprej!
tictac ::
ojla,
mam enak problem, pa nism spreminjal nobenih nastavitev. mam pa xp brez kaksnih popravkov.
edin msn mi je par tednov nazaj zacel javljat sporocilo o posodobitvi (verzija 7.5, resil tezavo tako, da sm tam v lastnostih spremenil na windows 2000).
ma kdo ze kaksno resitev?
lp
mam enak problem, pa nism spreminjal nobenih nastavitev. mam pa xp brez kaksnih popravkov.
edin msn mi je par tednov nazaj zacel javljat sporocilo o posodobitvi (verzija 7.5, resil tezavo tako, da sm tam v lastnostih spremenil na windows 2000).
ma kdo ze kaksno resitev?
lp
gensi ::
Živjo,
Funkcija kopiranja preneha z delovanjem tudi na mojem računalniku (Vista), to pa se zgodi šele potem, če želim kopirati vsebino iz AVTO.NET.
Lep pozdrav,
I.
Funkcija kopiranja preneha z delovanjem tudi na mojem računalniku (Vista), to pa se zgodi šele potem, če želim kopirati vsebino iz AVTO.NET.
Lep pozdrav,
I.
OmegaBlue ::
copy/paste ne dela tako kot bi moral - Razlago imate objavljeno v tej temi.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [INFO] Windows Live Messenger/MSN Messenger (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Programska oprema | 76309 (16950) | tilinho20 |
» | [INFO]Windows Live Messenger (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 8648 (4855) | KTr1sk |
» | vdor v zasebnostOddelek: Pomoč in nasveti | 5987 (4301) | majii |
» | limited or no connectivityOddelek: Pomoč in nasveti | 950 (850) | gnilius |
» | Kako shraniti e-mail naslove?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1513 (1464) | Sami |