Forum » Pomoč in nasveti » limited or no connectivity
limited or no connectivity
gnilius ::
Zdravo!
Zanima me ce mi lahko kdo pomaga pri mojem problemu. Imam probleme z internetom. Načeloma mi use uredu dela: msn skype itd, ko pa špilam online igrce me po cca pol ure vrze ven in mi napise limited or no connectivity. Potem kliknem repair in po končani operaciji net spet dela. dokler ne grem nazaj u igro in spet vrze ven, začaran krog torej. Probu sm ze par stvari med drugim tudi nek patch z microsoftove strani kaj js vem kaj. Skratka plz pomagite. Btw drugi računalnik nima teh problemov. Če ne spilam igrc use nonstop lpo dela.
lp
ze v naprej hvala za odgovore
Zanima me ce mi lahko kdo pomaga pri mojem problemu. Imam probleme z internetom. Načeloma mi use uredu dela: msn skype itd, ko pa špilam online igrce me po cca pol ure vrze ven in mi napise limited or no connectivity. Potem kliknem repair in po končani operaciji net spet dela. dokler ne grem nazaj u igro in spet vrze ven, začaran krog torej. Probu sm ze par stvari med drugim tudi nek patch z microsoftove strani kaj js vem kaj. Skratka plz pomagite. Btw drugi računalnik nima teh problemov. Če ne spilam igrc use nonstop lpo dela.
lp
ze v naprej hvala za odgovore
StratOS ::
Daj malce bolj opiši kako in na kakšen način dostopaš do interneta, kako je skonfiguriran dostop do ISP-ja ?
"Multitasking - ability to f##k up several things at once."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."
TechBeats ::
ja men to zabije k mam sam 10bit modem, k pa 100 prkoplm je pa use kul, sam mam itak sam 1mbit poveazvo tko da to nima veze, edin v tvojmu primeru pa lohka da ruter kej blokera, probi ta pc k špilaš gor imet kot master na ruterju.
AciD TriP
Ok lej tko je. Najprej hvala za odgovore. Am do neta dotopoam preko wireless povezave. Am za tist isp se pa na zalost ne morm prevtarjat da vem ka je. Ja na zalost res nimam dost pojma o teh stvareh ane, ker se tok ne zanimam za to. Am tko da ce mi lahak sam na hitr mal poves o tem bi biu zlo srecen. Hvala
lp
lp
Aha ok. Am mam amis net ane moj router je pa Speed Touch. Pa mam izklopljen firewall. Aja pa nism kr naenkrat vedu kaj rect ampak mi je frend pomagu hehe. Pa na drugmu pcju k nimawireless use dela ane tko da modem ni razn ce je wirelss oddajnik zjeban. Pa ta napaka je ze od zacetka. Aja kle sm tist patch zloadu pa instaliru no tem navodilom sm sledil ane http://www.pchell.com/support/limitedco... (pa ni pomagal)
lp
lp
TechBeats ::
ja nared tko, da bo ta pc k špilaš na kablu ne na wireless, ziher je to problem ker ponavad mal zaniha signal če se nemotim, to nevem ker nimam wifija. Sam je pa zihr to problem, ker gre stvar prek wifi.
AciD TriP
Evo sm probu. Ni fuknl ven, je pa useen lagal kar je mogoce tut preslab comp kriu ne vem. Ampak gre se zato da bi js rad spilu wireless ce ne lahka spilam tut na obicnem compu ane. Men je fajn da se nekam ulezem pa spilam al pa u denvno al pa bilokje ane. tko da zej me sam zanima ce je mogoce da so kje kake ne vem nastavitve al pa kej zjebane? plz pomagite
lp
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Wolfenstein - Enemy Territory (strani: 1 2 3 4 … 19 20 21 22 )Oddelek: Igre | 81095 (7174) | Superboyy |
» | Nvidia 9600GT (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5060 (3744) | NoXy |
» | limited or no connectivityOddelek: Pomoč in nasveti | 876 (876) | gnilius |
» | Katere igre igrate? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 12163 (8954) | BigFoot |
» | BasketOddelek: Loža | 1596 (1338) | R0K |