Forum » Pomoč in nasveti » Kako shraniti e-mail naslove?
Kako shraniti e-mail naslove?
NemecRok ::
Zdravo!
Odloču sm se da bom formatiru kompjutr že zelo počasi dela in kljub številnih poskusov ponovne ˝oživitve˝ nism dosegu tistga kar bi rad....poleg tega imam pa še disk čiso povni, pa še Windowsov nism zamenju že slabo leto tko da je skrajni čas da kompjutr formatiram in naložm nove Widnowse.
Sedaj si že shranjujem pomembne datoteke, ne vem pa kako bi si shranu e-mail naslove tako da bi jih pol v novih windowsih samo naložu....a je to sploh izvedljivo??..in če je KAKO???
LP
Odloču sm se da bom formatiru kompjutr že zelo počasi dela in kljub številnih poskusov ponovne ˝oživitve˝ nism dosegu tistga kar bi rad....poleg tega imam pa še disk čiso povni, pa še Windowsov nism zamenju že slabo leto tko da je skrajni čas da kompjutr formatiram in naložm nove Widnowse.
Sedaj si že shranjujem pomembne datoteke, ne vem pa kako bi si shranu e-mail naslove tako da bi jih pol v novih windowsih samo naložu....a je to sploh izvedljivo??..in če je KAKO???
LP
Toshiba Satellite Pro A300-1NT
Sami ::
Pojdi na X:\Documents and Settings\Tvoje Ime\Application Data\Microsoft\Address Book in shrani file Tvoje Ime.wab in ga po novi inštalaciji Winsov spet kopiraj na isto mesto.
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W
ql....se pravi da jst pol ta file kr na disketo shranm in k bom windowse naložu ga pol kopiram v moje ime!
Pa še eno vprašanje imam.....kako bi pa lahko shranu naslove v msn-ju?
Hvala
LP
Pa še eno vprašanje imam.....kako bi pa lahko shranu naslove v msn-ju?
Hvala
LP
Mislim, da se naslovi v MSN shranijo sami, ko se naslednič spet logiraš noter. Aja, pa ko boš shranil E-mail naslove sta v tisti mapi pri meni 2 fajla, tko da kr oba shrani, upam da bo potem delovalo vse brez težav.
Jst zle poskušam shrant te e-mail naslove, ampak sm pršu do tja k ne vem več kaj naj naprej
K najprej odprem C: , documents and settings in nato še moje ime...je v tem fajlu(moje ime=Švaba) še povn pod map in zdej ne vem ktera je tista v kateri so shranjeni moji e-mail naslov....sm že vse odpru samo le teh pa nism najdu....a mogoč veš v kteri podmapi se nahajajo??
Hvala za pomoč,
LP
K najprej odprem C: , documents and settings in nato še moje ime...je v tem fajlu(moje ime=Švaba) še povn pod map in zdej ne vem ktera je tista v kateri so shranjeni moji e-mail naslov....sm že vse odpru samo le teh pa nism najdu....a mogoč veš v kteri podmapi se nahajajo??
Hvala za pomoč,
LP
Aja, pa omogočeno moraš imeti tudi, da pokaže skrite datoteke, pojdi v My computer->Tools->Folder Options...->View->Hidden files and folders->Show hidden files and folders
Ko to narediš boš videl še vse ostale mape
Ko to narediš boš videl še vse ostale mape
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Firefox- zaznamkiOddelek: Programska oprema | 3700 (3401) | UL&AGA |
» | MSN in smajliji?Oddelek: Programska oprema | 2454 (2122) | Bethrezen |
» | vstavljanje save game v igro nfs underground 2Oddelek: Igre | 3779 (3679) | 5er--> |
» | Internet Explorer mi povzroča težaveOddelek: Pomoč in nasveti | 1899 (1564) | neres |
» | Kako v Win2k premakniti mapo Documents and Settings?Oddelek: Operacijski sistemi | 1905 (1871) | Mercier |