Forum » Pomoč in nasveti » ATI Multimedia center 7.2, 7.5 kje dobit s podporo za TV
ATI Multimedia center 7.2, 7.5 kje dobit s podporo za TV
akulp ::
Kje naj dobim zgoraj omenjeni program ki bo mel tud tv programček, vse k sem do sedaj downloadal majo sam Video CD, DVD, File in CD Player?!
Hvala
Hvala
servo ::
7.2 in 7.5 še nisem sprobal, sam če je catch isti kot pri 7.1 pol je najprej potrebno instalirat gonilnike za tv kartico, šele potem pa namestit MMC
akulp ::
Gonilnike sem naložil in uporabil tiste od MMC 7.1 ker jih pri 7.2 in 7.5 ali pa 7.6 ni zraven. Sam problem je v tem da pri nobenih od teh verzij ni programčka za TV, vsaj ne pri teh verzijah ki so na netu.
Je oa ta programček ziher zraven tiste verzije k se dobi pri ALL-in WONDER KARTICI. sAM KJE DOBIT TO VERZIJO???
Je oa ta programček ziher zraven tiste verzije k se dobi pri ALL-in WONDER KARTICI. sAM KJE DOBIT TO VERZIJO???
servo ::
No se mi zdi da je zadeva taka: ti imaš ATI TV WONDER PCI ki je narejen na osnovi čipa BTxxx, tile tanovi MMC (7.2, 7.5) pa so na CDjkah poleg novih radeonov in morebiti ALL-IN-WONDER TV karticah ki pa bazirajo se mi zdi na ATIjevih lastnih čipih, tko da iz te moke ne bo kruha - sploh nič :|
danielka84 ::
heh. file je velik kar 45MB kar je malo preveč za moj dial-up:8)
samo tu gor je verzija 7.6, ki je atijevi strani sploh ni?!?
Imam pa Radeona VIVO ki ima tud Rage Theater čip gor, mogoče bo šlo:))
samo tu gor je verzija 7.6, ki je atijevi strani sploh ni?!?
Imam pa Radeona VIVO ki ima tud Rage Theater čip gor, mogoče bo šlo:))
ni-da-ni
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ATI TV wonder PCI v XPOddelek: Zvok in slika | 1674 (1466) | karma |
» | Problemi z čisto novim računalnikom prosim pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 1843 (1471) | nokia6310 |
» | VHS --> DivXOddelek: Zvok in slika | 1635 (1353) | zdravc |
» | TV Tuner - programi za zajemanje videa?!Oddelek: Programska oprema | 1629 (1371) | DeLuX |
» | Zajem slikena ATI TV WONDERJUOddelek: Pomoč in nasveti | 1573 (1416) | uros |