Forum » Pomoč in nasveti » StyleBuilder
StyleBuilder
mmaestro ::
Imam neko strokovno vprašanje za tiste, ki stese mogoče že ukvarjali kaj z StyleBuilderjem. Imam eno zelo všečno temo JadeVista, ki jo uporabljam ima pa eno motečo zadevo, ki bi jo rad nekako popravil s tem programom, vendar ko sem si malo ogledoval opcije, ki jih ponuja program niti približno ne vem kje se lotiti tega kar bi rad.
Moti me to:
Rad bi da bi blo tako kot je v original windowsih tako kot je tu:
Prav tako mi je moteče to:
Če se komu sanje kje to odstranim oz spravim v tako stanje kot je v originalu bi mu bil zelo hvaležen.
Če je komu tema všečna si jo lahko potegne od tu.
LP
Moti me to:
Rad bi da bi blo tako kot je v original windowsih tako kot je tu:
Prav tako mi je moteče to:
Če se komu sanje kje to odstranim oz spravim v tako stanje kot je v originalu bi mu bil zelo hvaležen.
Če je komu tema všečna si jo lahko potegne od tu.
LP
- spremenil: mmaestro ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Ko Slo-tech.ovci svoj wallpaper na ogled postavijo! (strani: 1 2 3 4 … 39 40 41 42 )Oddelek: Loža | 892200 (20306) | D3m |
» | 3D oblikovanje in animacija - Max, Maya, Softimage, Blender... (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Zvok in slika | 183848 (24113) | Machete |
» | Pokažite svoje namizje! (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Loža | 220275 (48594) | nergac |
» | Inštalacija NEST termostata (gen2) na Junkers plinsko pečOddelek: Strojna oprema | 4187 (3737) | ...:TOMI:... |
» | LD PC-V8 Sestava.... (strani: 1 2 3 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 14008 (9160) | Xserces |