» »

Intel duodenum in AMD mor on

Intel duodenum in AMD mor on

Tody ::

Mislm kok je to grdo nategovat ljudi da res misljo da folk dela nove procesorje. Sej nimam nč proti šalam sam kar je pa prevče je pa preveč da ti gredo take bedarije pisat.
O čem govorim preberite MARČEVSKEGA jokerja! (bolje da si ga sposodite da vam ne bo potem žal denarja>:D )
  • spremenil: Tody ()

ChiefThunder ::

jep, sem prebrau... ni smešno. :O
... po liniji najmanjšega odpora. ;)

Matek ::

A lahko poveste o čem se gre?

Ko sem jaz leta 1999 bral Večer-računalništvo, je pisalo, da Y2K hrošč spremeni Y v K (vaj to kej) in sem pol okol govoru te izpadu bedak. Pa je blo mišljen kot vic. Haha, very funny;(( .
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

Brane2 ::

;o))))

Dobra fora. Si te že predstavljam u Mlacomu s trapastim nasmehom in vprašanjem "Dober dan- a mate AMD MORON-a ?" Aaaa, belohalji tip je bolan....

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Brane2 ()

Tody ::

ma kurci so rekl da sta se mad in intel združila in da so ustvaril procesor ki računa navidezno resničnost in da majo 4 smerni tranzistor k je lahko enak in ničla hkrati in da bo intel to objavu prvga aprila ! aja to je 1000 sporočilo :D

tha_man ::

Hehe, Joker itak v vsaki marčevski številki naredi tako foro (kao za 1. april). Prvič je bla stvar zelo očitna (samo naslov si prebral, a eni vseeno niso skužli), potem pa vedno manj. Saj če vsaj malonkost razmišljaš ob branju ti je takoj jasno da se za*ebavajo :D

Sergio ::

speaking of which... to leto pa ne bomo delali zajebancije za prvi april... ste že prejšnje leto dovolj trpeli. promise :D.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

McHregec ::

Imaš prav Sergio namreč čudno bi bilo, da bi zaprli Slo-Tech, ko pa imate nov strežnik. :D
Destroyer Of The Worlds.

jRk0 ::

Sergio:meni se pa nekako zdi, da nas vi zaj pripravljate, kao da nas ne boste nasrali nic, potem pa bote ven dali eno sokantno novico, ki bo vse pretresla in govorili, da je res, ker ste rekli ,da se ne boste zajebavali.
You fuck up once, you loose two teeth.

_Mortal_ ::

A lahk kdo pove o čem se gre člank
Is reading in the bathroom considered as multi-tasking?

XsenO ::

Za 1. april bodo izključli server ali dali eno stran kjer bo pisalo: slo-tech is death:D
1 + 1 = 1

jRk0 ::

Clanek govori o zdruzitvi intelovih in amdjevih moci in da skupaj na skrivaj ze dolgo delajo na novih procesorjih in zato grejo pr zdajsnih po tako malih korakih. ti novi procesorji naj bi bili zmozni virtualne resnicnosti bla bla... imena pa ze ves

pa btw:tisti moron je bolj misljeno kot budala, ne pa kot more on, kot pravijo v jokerju:)
You fuck up once, you loose two teeth.

TheJack ::

Tisti, ki resno vzame članek, v katerem se AMD-ev procesor imenuje Moron, je točno to.
Bonis nocet, qui malis parcit.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Resnična resničnost, 109 del. (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / RTV Slo
506522 (4399) AtaStrumf
»

DrSergioDJ / IceMann (irc nick) se poslavlja... (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Slo-Tech
1066314 (4231) Tr0n
»

Konec... (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Obvestila
985298 (5298) sasox
»

NO MORE SLO-TECH??????

Oddelek: Pomoč in nasveti
201227 (921) fiki
»

1. April in Lunijev joke