» »

Resnična resničnost, 109 del.

1
2
»

AtaStrumf ::

minmax meni se zdi, da si že malo predolgo na tem delovnem mestu. Ne me vzet negativno! Stvar je namreč v tem (vsaj pri sebi sem to opazil), da ko prideš nekam prvič vidiš ful stvari, ki jih je potrebno spremenit/popravit/nadgradit/zamenjat/whatever, ampak ker na začetku nimaš nobenega vpliva/moči/poguma, da bi te stvari spreminjal, se sčasoma se vse bolj navajaš na to in ti postaja malo da ne vseeno in tako stvari ne napredujejo. Malo hrane za možgane :).

Lektorje pa dajte mal umirit no. Tam so zato, da ne boste glih po kmečko/tuje govoril, ne pa da ne moreš ene strokovne besede uporabit (kar sicer v tem primeru mislim, da ne bi bilo primerno, ker ni samo tujka, ampak prav tuja beseda).

Tisto animacijo sem gledal, samo mi ni kaj dosti povedala. Sama hitrost je bila bolj slow motion, samo boljš to kot pa prehitro. Tole recimo je bilo pa bistveno bolj informativno, samo verjetno daleč presega časovne in strokovne okvire vaše oddaje.

Mal svežega vetra prosim. Mogoče rabte kakšne nove ljudi :\. Oddaja kot je zgleda zastarela, nič kaj dost boljša od takrat ko jo je imel Zvezdan čez. tako da me veseli, da delate na novi podobi.

Saj vem, da je najlažje kritizirat, ampak če ne drugega mi pade na misel nekaj, kar sem že 100 let nazaj prebral v eni tuji foto reviji, ko sem se še s tem ukvarjal. Šlo je nekako takole: Ne bojte se oponašati nečesa kar so že drugi naredili, ker vam verjetno itak ne bo uspelo in boste naredili nekaj popolnoma novega ;).


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Bedaki in konji odnesli Resnično resničnost

Oddelek: Loža
403002 (1518) Skatey
»

Resnična resničnost, 117. (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / RTV Slo
597494 (5216) Bass0
»

Resničnost 113

Oddelek: Novice / --Nerazporejeno--
284437 (2579) Stepni Volk
»

Resnična resničnost, part 110 (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / RTV Slo
10410772 (6915) CaqKa
»

Nič več porničev po TV (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
1059277 (7036) Tr0n

Več podobnih tem