Forum » Pomoč in nasveti » problem z zvočniki!
problem z zvočniki!
almighty1 ::
Kot sem že oznanil na naslovu teme, imam probleme z zvočniki, podrobneje z povezovanjem teh na računalnik. Kakorkoli vklopim kable v računalnik, mi zvočniki ne delajo. Obstaja kakšen vrstni red? poleg tega pa mi jih je že ratalo prov vklopiti ampak je bil normalen zvok samo kakšne 3 sekunde, nato pa je komad spremljal ritmičen moteč zvok iz zvočnikov... kokr en techno je zbijal vn, tud če nism nč predvajal na računalniku. uglavnem res nevem v čem je finta? Drgač so zvočniki z imenom Genius SW-HF5.1 5000, kot na škatli piše so bl za DVD-je, mp3-je, al pa igrce...! A se to sploh da normaln na računalnik prklopt, al je izklučno samo za tiste stvari??
Že vnaprej se zahvaljujem za odgovore!
LP
Že vnaprej se zahvaljujem za odgovore!
LP
Edgar ::
Jaz mam podobno verzijo Genius zvočnikov in sm meu tut probleme na začetku s priklopom ker so slovenska navodila obupna. Kot prvo - seveda jih lahko priklopiš na računalnik in sicer grejo kabli pri meni takole - najbližje robu je oranžen, potem zelen in potem črn. Ko maš tako priklopljeno pa odpri tisti sound effect/sound manager spodaj in se poigraj s speaker configuration.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kupil Slušalke - Razočaran ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3006 (2260) | shadeX |
» | Izboljšanje kvalitete zvokaOddelek: Zvok in slika | 3748 (3248) | goblinsly |
» | Zvočniki k LCD TV (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 10917 (10192) | T-Majo |
» | [5.1] Genius zvočniki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 16677 (10616) | FlamE#7 |
» | Zvočniki 5.1 185W RMS SoundX S185Oddelek: Zvok in slika | 2771 (2454) | D0M3N |