Forum » Pomoč in nasveti » Tiskalnik Canon i865 in radeon 2900XT!
Tiskalnik Canon i865 in radeon 2900XT!
dstrms1 ::
Pozdravljeni!
Mam dva problema:
Uporablam printer canon i865.Pred kakima 2 mescema sem menjal črno kartušo potem pa še vse 3 barvne.Kupil sem neorginalne, ker so mi rekli da se orginalnih ne splača kupit. Po mescu dni dobrega delovanja je printal samo še barvno. In zaj nevem v čem je finta da nebi več printal črno.Prosim da če se kdo spozna na to naj napiše kak odgovor.
Druga težava pa je moja ati kartica.Moja konfiguracija je taka: Asus plata z 570 naborom, amd 6000+,2 Gb OCZ rama,2 krat 250 Gb Samsung , Ati 2900xt in pa zvočna kartica x-fi xtreme audio. Namreč nikakor ne morem moje x-fi pripravit do tega da bi lepo delala. Zgleda da krivec grafa.Upam da ve keri kai več o tem.
Hvala vsem ki bote kai napisali!
Lp dugi
Mam dva problema:
Uporablam printer canon i865.Pred kakima 2 mescema sem menjal črno kartušo potem pa še vse 3 barvne.Kupil sem neorginalne, ker so mi rekli da se orginalnih ne splača kupit. Po mescu dni dobrega delovanja je printal samo še barvno. In zaj nevem v čem je finta da nebi več printal črno.Prosim da če se kdo spozna na to naj napiše kak odgovor.
Druga težava pa je moja ati kartica.Moja konfiguracija je taka: Asus plata z 570 naborom, amd 6000+,2 Gb OCZ rama,2 krat 250 Gb Samsung , Ati 2900xt in pa zvočna kartica x-fi xtreme audio. Namreč nikakor ne morem moje x-fi pripravit do tega da bi lepo delala. Zgleda da krivec grafa.Upam da ve keri kai več o tem.
Hvala vsem ki bote kai napisali!
Lp dugi
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kateri tiskalnik (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Kaj kupiti | 164358 (692) | scipascapa |
» | ali mora imeti tiskalnik vse barve?Oddelek: Pomoč in nasveti | 9065 (8449) | Brane22 |
» | Epson in "prazne" kartušeOddelek: Pomoč in nasveti | 3168 (2550) | janjaaaa |
» | HP - nenormalno hitro prazne kartuše?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2528 (2528) | Azrael |
» | pomoč pri izbiri tiskalnikaOddelek: Kaj kupiti | 2005 (1797) | dolenska |