» »

Težava pri igrah na compu

Težava pri igrah na compu

ialexxb ::

Že dobre pol leta se srečujem s težavo pri igrah na compu, ki je ne morem odpraviti. Ko zaženem poljubno igro, vse lepo pridem v menu in začnem igrat. V roku 4minut igranja pa se naredi t.i. Black Screen in moram ugasniti računalnik ter ga ponovno prižgati. Mislil sem, da je graf.kart. in jo dal reklamirati ter dobil novo, formatiral računalnik,reinstaliral za grafično in zvočno driverje. Kako naj odpravim težavo oz. katera komponenta, program...bi bil (lahko) vzrok za to? Nekateri so rekli pregrevanje, kar čisto ne razumem(sem noob na tem področju).
Hvala za pomoč ter Lp.

rdecaluc ::

Si kdaj preveril , če se ti kaj pregreva ?
Est modus in rebus. ,typos

AlesC ::

več faktorjev... Če si grafo dobil novo pol po moje ni v tem problem. Po vsej verjetnosti je napajalnik compa. Če bi se ti pa procesor pregreval bi pa comp piskal.
Jaz sem imel podoben primer. Vse je delalo normalno, ko sem pa sistem malo bolj obremenil(z igro), se mi je pa vse sesul. Ko sem pa restartu comp mi pa nobene boot naprave ni zaznal. Ko je bil comp nekaj časa ugasnjen, je kasneje vse ponovno delovalo ok. Ker je bilo to prvič, sem ga peljal na servis, kjer so menjali napajalnik in je blo vse ok. Jst sem tud mislu, da je zarad grafe, pa sem jo dal v drugega compa a je tam blo vse normalno.

ialexxb ::

Bilo je pregrevanje. Odprl sem stranico računalnika in vse je delalo normalno, tako kot mora. Zdaj pa sem si nabavil še nekaj za ohladitev računalnika.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

samodejno ugašanje računalnika

Oddelek: Pomoč in nasveti
333261 (1860) kurjač
»

Zamrznitev iger pri Radeonih HD4850 / 4870 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Strojna oprema
39127759 (11639) erzy
»

Sistem mi obstoji! (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
513380 (2806) DT232
»

GeForce Inno 3d 6600 LE in čudne texture v igrah...

Oddelek: Pomoč in nasveti
421854 (1217) Mirč
»

Zakaj mi računalnik zamrzuje? (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
623731 (2943) antraxxx

Več podobnih tem