Forum » Pomoč in nasveti » TV tuner Pinnacle PCTV analog pro-pci
TV tuner Pinnacle PCTV analog pro-pci
BugiMen ::
Imam omenjeno kartico in pa sledeci problem:
Nalozil sem PinnacleTVCenterPro4.9.1 iz uradne strani a vedno ko grem v full screen mode se mi po parih minutah samodejno vklopi recording, kar je precej nadlezno. Preiskal sem ze vse nastavitve in preiskal googla pa nisem zasledil podobnega problema. Tudi odinstaliral sem software pa ponovno nalozil a problem ostaja. Probal sem tudi z drugim uradnim softwerom (Pinnacle media center) pa ista pesem.
Za vsako pomoc bom zelo hvalezen.
LP
Nalozil sem PinnacleTVCenterPro4.9.1 iz uradne strani a vedno ko grem v full screen mode se mi po parih minutah samodejno vklopi recording, kar je precej nadlezno. Preiskal sem ze vse nastavitve in preiskal googla pa nisem zasledil podobnega problema. Tudi odinstaliral sem software pa ponovno nalozil a problem ostaja. Probal sem tudi z drugim uradnim softwerom (Pinnacle media center) pa ista pesem.
Za vsako pomoc bom zelo hvalezen.
LP
Born to be wild and wild to be born
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katera programska oprema za DVB-T mpeg4 (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Zvok in slika | 65735 (23443) | k4vz0024 |
» | [uradna tema] Pinnacle (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 20170 (7716) | dire |
» | Pinnacle PCTV revealed (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 7165 (5101) | maxy |
» | Power point ozadjaOddelek: Programska oprema | 29183 (29036) | Edelweiss |
» | Crknil Radeon??Oddelek: Strojna oprema | 1574 (1295) | Vlady |