Forum » Pomoč in nasveti » Original CD in izdelava mp3 datotek iz njega
Original CD in izdelava mp3 datotek iz njega
tiskmaher ::
Pozdravljeni
imam original cd in iz njega bi rad iztisnil 18 komadov (kolikor jih pac je na cdju) ter jih prenesel na mp3 predvajalnik. Kako lahko to storim? Ce samo potegnem komade v raziskovalcu ne gre oziroma ne dobim komada ampak samo neko bliznjico ali kaj to je. Jaz pa bi rad glasbene datoteke ki jih bom lahko tudi posiljal, dal na splet ter na mp3 predvajalnik.
lp
imam original cd in iz njega bi rad iztisnil 18 komadov (kolikor jih pac je na cdju) ter jih prenesel na mp3 predvajalnik. Kako lahko to storim? Ce samo potegnem komade v raziskovalcu ne gre oziroma ne dobim komada ampak samo neko bliznjico ali kaj to je. Jaz pa bi rad glasbene datoteke ki jih bom lahko tudi posiljal, dal na splet ter na mp3 predvajalnik.
lp
Yossarian ::
Tudi v Windows Media playerju gre brez problemov
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zakaj mi noče predvajat musk na mp3 predvajalniku?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1092 (966) | binxii |
» | [MP3] predvajalniki s flash spominom (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Zvok in slika | 77316 (33014) | M.B. |
» | Kje do 650MB CDjev?Oddelek: Kaj kupiti | 3351 (2810) | zcetrt |
» | [MP3] predvajlaniki s trdim diskomOddelek: Zvok in slika | 4399 (2788) | kapca81 |
» | Iz CD v MP3 format (Help)Oddelek: Zvok in slika | 1701 (1518) | Hammer123 |